• LIFE&STYLE

    Survivor: Κρίση πανικού έπαθε η Λάουρα – Η αποδοκιμασία της στο Twitter (pics-video)

    • NewsRoom
    Survivor

    Λάουρα Νάργες


    Για ακόμα μια φορά, η Λάουρα Νάργες, αποδείχτηκε ανήμπορη να βοηθήσει την ομάδα της στο αγώνισμα επάθλου του Survivor. Χθες, μάλιστα, ο κόσμος είδε και μια διαφορετική πτυχή της, όπου παθαίνει κρίση πανικού μπροστά στην κάμερα.

    Το χθεσινό αγώνισμα, περιλάμβανε μια υψηλή πλατφόρμα, όπου με μια σαμπρέλα την κατέβαιναν για να συνεχίσουν στην πισίνα και μετά στον στίβο. Η Λάουρα, από την αρχή που είδε την πλατφόρμα, άρχισε να αισθάνεται άσχημα και να το λέει στην ομάδα της και ειδικά στον Κώστα Κοκκινάκη. Παρ’ όλα αυτά, πήρε την απόφαση να το δοκιμάσει.

    Εν τέλει, δεν τα κατάφερε και μάλιστα όχι μόνο αυτό, έπαθε και κρίση πανικού, με την αντίπαλο της Ελισάβετ, να προσπαθεί να την συνεφέρει, καθώς έκλαιγε και δεν μπορούσε να ανασάνει καλά.

    Για ακόμη μια φορά όχι απλά δεν προσφέρει στην ομάδα της, αλλά δίνει και “πέναλτι” στον αντίπαλο. Φοβάται το νερό, το ύψος, κάνοντας για πολλοστή φορά τον απλό θεατή να αναρωτιέται για ποιον λόγο βρίσκεται εκεί.

    Πάντως, στο Twitter, ο κόσμος φαίνεται να μην ξεχνάει το παρελθόν της ξανθιάς παρουσιάστριας, όπου φαίνεται πως το ύψος το… έπαιζε στα δάχτυλα:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ενοχλημένος ο Αγγελόπουλος για την ψηφοφορία – «Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουν να με προτείνουν για αποχώρηση»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε για πρώτη φορά στην Ελεονώρα Μελέτη (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Η επική επιστροφή του Μάριου Ιωαννίδη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του



    ΣΧΟΛΙΑ