• LIFE&STYLE

    Survivor: Η αποχώρηση – βόμβα και η κίνηση που θα σχολιαστεί (video)

    • NewsRoom
    Survivor


    Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί ένα έντονο σενάριο στο Survivor, το οποίο θέλει ένα εκ των φαβορί για την 4αδα να πετάγεται εκτός. Φήμη ή αλήθεια;

    Όπως φαίνεται και από αυτά που σχολιάζονται στις πρωινές εκπομπές, μάλλον το σενάριο θα πάρει σάρκα και οστά. Ποιος είναι όμως αυτός που θα φύγει; Αρχικά, σήμερα, Τετάρτη, αναμένεται να διεξαχθεί το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας, που εκτός του κολιέ, θα κρίνει φυσικά και τους δύο παίκτες που θα πάνε απευθείας ημιτελικό.

    Τη στιγμή λοιπόν που όλοι περίμεναν πως την Κυριακή θα φύγει ο Γιάννης Σπαλιάρας, έρχεται η απόλυτη ανατροπή. Την μία από τις δύο ασυλίες, την κερδίζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που βγάζει προτεινόμενο τον μισθοφόρο. Αυτό θα τον οδηγήσει στην αποχώρηση, καθώς αυτός είναι που θα φύγει αντί του Σπαλιάρα και η κίνηση του Ντάνου θα τον νευριάσει αρκετά. Σε τέτοιο σημείο που δεν θα χαιρετίσει καν τον Αγγελόπουλο.

    Όταν, δηλαδή, θα φτάσει η ώρα του χαιρετισμού μεταξύ των παικτών, ο τελευταίος “Διάσημος” που έχει απομείνει, θα κάνει κίνηση να αγκαλιάσει τον μισθοφόρο, ο οποίος όμως του το αρνείται.

    Η πληροφορία αυτή σχεδόν επιβεβαιώθηκε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, το πρωί της Τετάρτης. Έρχεται βόμβα μεγατόνων στο ριάλιτι, λίγο πριν τον τελικό;

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Σε αυτό το μέρος θα «κρυφτεί» η τελική τετράδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάρτι, σαμπάνιες και πυροτεχνήματα στο Twitter για την Βαλαβάνη (pics – video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Τελευταία ασυλία στο ριάλιτι σήμερα – Η ένταση και το απίστευτο έπαθλο (video)

     



    ΣΧΟΛΙΑ