• LIFE&STYLE

    Στάθης Ψάλτης: Οι «σκιές» που προβλημάτισαν τους γιατρούς και η πιο μεγάλη του μάχη

    Στάθης Ψάλτης


    Στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ο ηθοποιός Στάθης Ψάλτης, δίνοντας την πιο μεγάλη μάχη για τη ζωή του.

    Έχοντας στο πλευρό του τους οικείους του και ελάχιστους φίλους, ο 66χρονος δημοφιλής ηθοποιός προσπαθεί να αντιμετωπίσει την πολύ δύσκολη κατάσταση της υγείας του, με σθένος που έχει εντυπωσιάσει τους πάντες..

    Οι εκτεταμένες σκιές που εντοπίστηκαν μέσω των απεικονιστικών εξετάσεων από τους γιατρούς στον θώρακα του αγαπητού κωμικού δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους επιστήμονες. Οι γιατροί του ογκολογικού νοσοκομείου κάνουν ό,τι είναι δυνατόν από θεραπευτικής άποψης ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας του, το οποίο και χαρακτηρίζεται ως «πολύ σοβαρό».

    Ο οργανισμός του ήταν ήδη επιβαρυμένος και εξασθενημένος καθώς βρισκόταν σε περιοδεία ανά τη χώρα στην οποία μάλιστα είχαν εντοπιστεί από συναδέλφους του αρκετά προειδοποιητικά σημάδια.

    Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι ότι τον περασμένο μήνα κι ενώ βρισκόταν με τον θίασο της επιθεώρησης «Ολοι μαζί… τη φάγαμε», στην Πτολεμαΐδα, αισθάνθηκε αδιαθεσία και παρουσίασε έντονη ρινορραγία. Οι γιατροί του νοσοκομείου της πόλης που τον εξέτασαν τουσυνέστησαν να σταματήσει την περιοδεία και να ασχοληθεί σοβαρά με την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που διέγνωσαν, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό κάτι παραπάνω.

    Το 2011 μάλιστα ο ηθοποιός είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο με παράλυση της δεξιάς πλευράς του, αλλά η υγεία του είχε επανέλθει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Ελένη Δάρρα αποκάλυψε το παρασκήνιο της επιλογής των «Μαχητών» να διώξουν τον Αγγελόπουλο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ελένη του Survivor αποκάλυψε την ηλικία της: Έμοιαζα γριά, ενώ είμαι…

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δύσκολες ώρες για τον Στάθη Ψάλτη



    ΣΧΟΛΙΑ