Gossip

Σοφία Γιαννικοπούλου: Παίρνει 20.000 ευρώ διατροφή (από τον Γιάννη Κούστα), αλλά ζητάει 50.000 ευρώ

  • Contributor
Γιάννης Κούστας και Σοφία Γιαννικοπούλολυ

Γιάννης Κούστας και Σοφία Γιαννικοπούλου σε παλαιότερες στιγμές τους


Ακόμη ένα κεφάλαιο στο δικαστικό σίριαλ στο οποίο έχει εξελιχθεί το πολύκροτο διαζύγιο του εφοπλιστή κ. Γιάννη Κούστα και της πρώην συζύγου του, κας Σοφίας Γιαννικοπούλου, επρόκειτο να γραφτεί την περασμένη Δευτέρα στις ελληνικές δικαστικές αίθουσες, κάτι που ωστόσο δε συνέβη ποτέ.

Οι εξελίξεις έχουν ως εξής.

Σοφία Γιαννικοπούλου
Σοφία Γιαννικοπούλου

Αφορμή για τη νέα τους επίσκεψη στην Ευελπίδων -που δρομολογείται πια για τον επόμενο μήνα- έχουν σταθεί τα νέα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η δεύτερη σύζυγος και μητέρα των δύο κοριτσιών του εφοπλιστή εναντίον του με θέμα τη διατροφή -ή μάλλον το ποσό αυτής- που εκείνος της καταβάλλει μηνιαίως.

Η διατροφή αυτή, την τρέχουσα περίοδο, ανέρχεται στο ποσό των 20.000 ευρώ το μήνα. Αυτό το ποσό δεν περιλαμβάνει τα δίδακτρα των σχολείων των παιδιών που ανέρχονται σε 2.000 ευρώ το μήνα, δηλαδή 1.000 ευρώ για κάθε ένα παιδί, τα οποία και πληρώνονται από τον εφοπλιστή.

Όμως, η κα Σοφία Γιαννικοπούλου επανέρχεται και αυτή τη φορά ζητάει αύξηση στο ποσό της διατροφής και των λοιπών εξόδων που έχει υποχρεωθεί βάσει νόμου να καλύπτει ο 61χρονος κ. Γιάννης Κούστας.

Γιάννης Κούστας Σοφία Γιαννικοπούλου
Ο Γιάννης Κούστας με την πρώην σύζυγό του, Σοφία, σε παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές

Για την ακρίβεια, υπάρχει πλέον η απαίτηση το μηνιαίο κονδύλι να ανέλθει στα 50.000 ευρώ το μήνα, ένα ποσό το οποίο πρόκειται να καλύπτει πλήρως και με το παραπάνω τα δίδακτρα και πάσης φύσεως έξοδα που μπορεί να προκύπτουν για τις δύο κόρες τους, Δανάη και Αμαλία, οι οποίες έχουν πια μεγαλώσει. Και μαζί τους έχουν μεγαλώσει και οι ανάγκες τους, γεγονός στο οποίο και βασίζεται η νέα απαίτηση της κας Σοφίας Γιαννικοπούλου.

Όμως, τα δίδακτρα εξακολουθούν να παραμένουν στα 2.000 ευρώ το μήνα, κάτι που σημαίνει ότι θα απομένουν 48.000 ευρώ το μήνα για την ίδια.

Ωστόσο, ο 61χρονος εφοπλιστής της Danaos Corporation δεν έχει δει με καθόλου καλό μάτι την αύξηση που ζητά εκείνη στο ποσό που ήδη της δίνει.

Το αντίθετο μάλιστα, καθώς οι φήμες τον θέλουν να αντιδρά έντονα στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει και έχουν δημιουργήσει μια κατάσταση στην οποία δεν πρόκειται φυσικά να παραδοθεί αμαχητί.

Και αυτό γιατί η -ήδη υψηλή- διατροφή που έχει εκείνος επωμιστεί, η κα Σοφία Γιαννικοπούλου ζητάει να υπερδιπλασιαστεί.

Γιάννης Κούστας Δήμητρα Μέρμηγκα
Ο κ. Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα αγκαλιά στα Χανιά

Όμως, τον τελευταίο λόγο δε θα τον έχουν άλλοι, εκτός από τους δικαστές που πρόκειται να εκδικάσουν στις 15 Μαΐου του 2017 -ημέρα Δευτέρα- τα νέα ασφαλιστικά μέτρα και οι οποίοι δεν είναι καθόλου βέβαιο με ποια μεριά θα συνταχθούν.

Έτσι, οι άλλοτε αγαπημένοι σύζυγοι, που έχουν πια μετατραπεί σε σκληρούς αντιδίκους ανταλλάσσοντας μεταξύ τους αλλεπάλληλες αγωγές, πρόκειται μετά το Πάσχα να παραστούν μετά των δικηγόρων τους στα δικαστήρια για να συμπληρώσουν άλλη μια σελίδα σε μια επίπονη διαμάχη που διαρκεί ήδη τέσσερα χρόνια και τους έχει κοστίσει τα μέγιστα.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι, όπως άλλωστε έχει αποδείξει έμπρακτα στο πρόσφατο παρελθόν, η κα Σοφία Γιαννικοπούλου είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει όσα περισσότερα μπορεί από τον ισχυρό άντρα των θαλασσών, που συζεί πλέον με την 24χρονη αρραβωνιαστικιά του Δήμητρα Μέρμηγκα στο συγκρότημα κατοικιών ιδιοκτησίας του εφοπλιστή κ. Γιώργου Οικονόμου στη Βουλιαγμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πολύ σκληρή για να υποκύψει

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Γιάννης Κούστας-Δήμητρα Μέρμηγκα: Η μετακόμιση στην Βουλιαγμένη και η βίλα στον «Αστέρα»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιώργος Οικονόμου: Ο εφοπλιστής που έβλεπε τις business και τις γυναίκες να περνούν


ΣΧΟΛΙΑ