• LIFE&STYLE

    Η σέξι Ειρήνη Κολιδά σπάει επιτέλους τη σιωπή της – Θα πάει στο επόμενο Survivor; (video)

    Ειρήνη Κολιδά


    Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show», φιλοξενήθηκε η πρώην παίκτρια του Survivor, Ειρήνη Κολιδά, πιο σέξι από κάθε άλλη φορά, μιλώντας για όλα όσα πέρασε στο Survivor.

    Βέβαια, το επίμαχο ερώτημα που θέλουν όλοι να απαντηθεί από την ίδια, είναι το αν θα συμμετάσχει στο επόμενο Survivor. Όπως είναι λογικό, ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή και η απάντησή της, ήταν η εξής:

    «Μου έχουν προτείνει να πάω στο επόμενο ”Survivor”. To έβλεπαν ότι μου αρέσει πάρα πολύ, ότι το ζω και ότι ήταν πολύ άδικος ο τρόπος που έφυγα. Δεν βλέπω τόσο μακριά. Επειδή είμαι κοντόφθαλμη σε όλα μου, θέλω να ζω το σήμερα. Αν είμαι καλά και μπορώ θα πάω».

    Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον γιο της, ο οποίος είναι η μόνη αιτία που την εμποδίζει από την συμμετοχή της και στο επόμενο ριάλιτι επιβίωσης: «Είχα να τον δω δύο μήνες και μία εβδομάδα. Ακόμα περνάμε μία δύσκολη φάση και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και οι δύο. Εγώ προσπαθώ να τον ηρεμήσω γιατί πιστεύει ότι θα ξαναφύγω. Κάθε φορά που φεύγω από το σπίτι μου λέει: ”Μανούλα μην αργήσεις. Δεν θα ξαναπάς στο ”Survivor ε;”. Έχω μιλήσει με παιδοψυχολόγο και μου έχει πει ότι θέλει τον χρόνο του. Προσπαθώ να περνάω πολλές ώρες μαζί του».

    Σε περίπτωση όμως που της ζητήσει ο ίδιος της ο γιος να μην πάει; «Είναι δύσκολο», λέει η πρώην “Μαχήτρια”.

    Απολαύστε την:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ειρήνη Κολιδά: Ακόμα μια «καυτή» φωτογραφία που έριξε το Instagram (pic)

     



    ΣΧΟΛΙΑ