Δεν σταματάει τις διακοπές της η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία, ταξιδεύει σε διάφορα μέρη και φροντίζει να ενημερώνει για αυτό τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές, πέρα από τα like και τα σχόλια, υπάρχουν όμορφες συζητήσεις.
Όμως, στην τελευταία της ανάρτηση, τα πνεύματα κάπως οξύνθηκαν. Τι έγινε ακριβώς; Η Βίκυ, “ανέβασε” βίντεο της από τις Καστανιές Έβρου όπου φαίνεται ένας ταξιτζής να οδηγεί μέσα σε ποτάμι. Είχε γράψει και την λεζάντα «Καλημέρα από τα σύνορα με Τουρκία! », έχοντας όμως γράψει ήδη την τοποθεσία πρώτα.
Αυτό, όμως, ήταν κάτι που εκνεύρισε μία διαδικτυακή φίλη της, που της είπε: «Μπορούσες να πεις “Από τον Όμορφο Έβρο”.Γιατί πρέπει να διαφημίσεις την Τουρκία δηλαδή;». Η ατάκα, εκνεύρισε την παρουσιάστρια, που απάντησε: «Δεν το βλέπεις που το έγραψα στην τοποθεσία επάνω; Πρώτο πρώτο; Αμέσως να βρεις να πεις την κακία; Έλεος πια!».
https://www.instagram.com/p/BXH7tEcF_-o/?taken-by=vikychatz
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Τάνια Ιακωβίδου απαντά στην Ελένη Μενεγάκη για την αγωγή εναντίον της (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλούνεϊ – Αλαμουντίν: Για πρώτη φορά σε φωτογραφία με τα μωρά τους (pic)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έριξε το Instagram με μία φωτογραφία του ο Ντάνος (pic)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα μυστικά του Νταβός και ο ΚΜ, ο Δένδιας και οι ναύαρχοι του καναπέ, ο τουρκικός δάκτυλος στην Κύπρο και ο χαμός στην Περιφέρεια Αττικής
- Κρύβεται ο Σαμαράς πίσω από την Καρυστιανού; – Τα σενάρια και η αλήθεια
- Το TikTok μπαίνει στο παιχνίδι του Μουντιάλ 2026 και δοκιμάζει τα όρια της τηλεόρασης
- Σιγή… ασυρμάτου από τη FIFA και ανησυχία ενόψει Μουντιάλ λόγω Τραμπ και Βενεζουέλας