Με τον χαμό και την “ένταση” της μεγάλης συναυλίας τους στο club “Nammos” της Μυκόνου να μην έχει ακόμα σιγήσει, οι Ρέμος – Ramazzotti, πήγαν για ολιγοήμερες διακοπές με τις γυναίκες τους και μία παρέα φίλων.
Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Αντώνης Ρέμος, με την Υβόννη Μπόσνιακ και ο Eros Ramazzotti με την γυναίκα του και μερικούς φίλους τους, πήγαν με σκάφος στην Ρήνεια, το νησί που είναι “κολλημένο” στη Δήλο και απέναντι από την Μύκονο.
Έπειτα, η παρέα, βρέθηκε στην Τήνο, δένοντας στον όρμο των Υστερνίων, όπου έκατσαν να φάνε θαλασσινά στο εστιατόριο “θαλασσάκι”.

Πηγή φωτογραφιών: “Πρώτο Θέμα”
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ρέμος στο Nammos: Τούρκοι, Άραβες και Λιβανέζοι έδω
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Dom Perignon+Ρέμος+Μύκονος ίσον €10.000: Το «Nammos dream» και οι σαμπάνιες της υπερβολής (pics+video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αμύθητο ποσό: Δες πόσα κέρδισε ο Αντώνης Ρέμος σε κορυφαίο διεθνές τουρνουά πόκερ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Εξακριβώθηκε ότι ο δράστης στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου πυροβόλησε μυστικό πράκτορα
- Δύο κρατούμενοι νεκροί μετά από συμπλοκή στις Φυλακές Νιγρίτας – Διατάχθηκε πειθαρχική έρευνα
- ΗΠΑ: Ο αμερικανικός στρατός εμπόδισε 49 πλοία να αποπλεύσουν από ιρανικά λιμάνια
- Μερτς: «Μεγάλη η σημασία των ΗΠΑ για το ΝΑΤΟ»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.