• LIFE&STYLE

    Η πρώτη ανάρτηση της Βανδή μετά τη διάρρηξη στο σπίτι της (pic)

    Δέσποινα Βανδή

    Δέσποινα Βανδή


    Με μια απλή ανάρτηση στο instagram σχολίασε η Δέσποινα Βανδή τη διάρρηξη στο σπίτι της στη Βούλα το βράδυ του Σαββάτου.

    Οι διαρρήκτες που χτύπησαν τη μεζονέτα της Δέσποινας και του Ντέμη Νικολαΐδη άρπαξαν χρήματα και χρυσαφικά αξίας μεγαλύτερης των 200.000 ευρώ.

    Όπως διαπιστώθηκε οι δράστες εισέβαλαν από ανασφάλιστο παράθυρο που βρίσκεται στο ισόγειο της διώροφης μονοκατοικίας τους ενώ το διάσημο ζευγάρι απουσίαζε.

    Η τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για απόψε και εγώ προσωπικά ακόμη περισσότερο! Το είχα πολλή ανάγκη αυτό που έγινε σήμερα στο @mammamiagreece! Μου δώσατε δύναμη και χαρά που τη χρειαζόμουν! Έχω μια αρχή στη ζωή μου…Όταν κάνεις κακό σου γυρίζει πάντα πίσω και αντιστοίχως όταν κάνεις καλό αυτό επιστρέφει… Αν αποφασίσουμε λοιπόν κάποια στιγμή να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και μόνο αν αλλάξουμε εμείς θα μπορέσουμε να προσφέρουμε έναν καλύτερο κόσμο τόσο στα παιδιά μας αλλά και στα παιδιά όλου του κόσμου…»

    View this post on Instagram

    Σας ευχαριστούμε παρα πολύ για απόψε και εγώ προσωπικά ακόμη περισσότερο!Το είχα πολλή ανάγκη αυτό που έγινε σήμερα στο @mammamiagreece!Μου δώσατε δύναμη και χαρά που τη χρειαζόμουν!Εχω μια αρχή στη ζωή μου…Όταν κανεις κακό σου γυρίζει πάντα πίσω και αντιστοίχως όταν κανεις καλό αυτό επιστρέφει… Αν αποφασίσουμε λοιπόν κάποια στιγμή να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και μόνο αν αλλάξουμε εμείς θα μπορέσουμε να προσφέρουμε έναν καλύτερο κόσμο τόσο στα παιδιά μας αλλά και στα παιδιά όλου του κόσμου…

    A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θύμα διάρρηξης ο Ντέμης Νικολαΐδης – Πήραν κοσμήματα αξίας 200.000 ευρώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ημέρα ταλαιπωρίας: Στάση εργασίας σε Μετρό, προαστιακό και τρένα σήμερα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Δευτέρα 13 Νοεμβρίου)



    ΣΧΟΛΙΑ