• LIFE&STYLE

    Πόσο κόστισε το πολύχρωμο σακάκι της Μελάνια Τραμπ;

    • NewsRoom
    Melania Trump


    Όλα τα φώτα στράφηκαν στη σύζυγο του Aμερικανού προέδρου Μελάνια Τραμπ, όταν εκείνη προ ημερών κατέβηκε από το πολυτελές όχημα που μετέφερε το προεδρικό ζεύγος στη Σύνοδο των G7 στη Σικελία.

    Εκτός από το γεγονός πως πρόκειται για μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, η Πρώτη Κυρία εκείνη την ημέρα τράβηξε τα βλέμματα και για έναν επιπλέον λόγο:

    Η κα Τραμπ έκανε μία στιλιστική επιλογή που συζητήθηκε, καθώς έσπασε το ταμπού που ορίζει ότι οι σύζυγοι των Αμερικανών προέδρων πρέπει να ντύνονται με ουδέτερες αποχρώσεις και σίγουρα να αποφεύγουν τα εξεζητημένα patterns στο ρούχα τους.

    Κάποιοι είπαν πως το Dolce & Gabbana σακάκι που επέλεξε, την επισκίασε, άλλοι πάλι είπαν πως της ταίριαζε γάντι.

    Το συγκεκριμένο μαντό από την Fall 2017 συλλογή του ιταλικού οίκου έχει απλικαρισμένα στο χέρι τρισδιάστατα λουλούδια και η διαθεσιμότητά του είναι περιορισμένη.

    Όσο για το κόστος του; Στοιχίζει μια μικρή περιουσία, καθώς για να τιο αποκτήσει, κατέβαλε το –διόλου ευκαταφρόνητο – ποσόν των 51.500 δολαρίων.

    Όπως πληροφορούν τα διεθνή περιοδικά μόδας, για να αποκτήσει κάποιος το εν λόγω blazer θα πρέπει να προκαταβάλλει το ποσό των 25.750 δολαρίων πριν την τελική παράδοση και πληρωμή του ρούχου.

    Η Μελάνια Τραμπ επέλεξε ένα εφαρμοστό μπεζ φόρεμα με κλασικές γόβες για να συνδυάσει το πανάκριβο σακάκι της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αποθεώνεται η Μελάνια Τραμπ για τις στυλιστικές της προτιμήσεις (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακυρώθηκε το Survivor Camp του Πάνου Αργιανίδη έπειτα από διαμαρτυρίες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έκλεψε την παράσταση η Μελάνια Τραμπ με το στρατιωτικό της λουκ – Άναψε φωτιές και η Πρώτη Κυρία της Αργεντινής (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ