• LIFE&STYLE

    Ποιος δήλωσε “στον αέρα” ότι ήταν ερωτευμένος με την Ελένη Μενεγάκη; (video)

    • NewsRoom
    Ελένη Μενεγάκη

    Ελένη Μενεγάκη, παρουσιάστρια


    Μια πολύ ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Βαλάντης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, “Ελένη”.

    Ο διάσημος τραγουδιστής, δήλωσε την ώρα της εκπομπής, “στον αέρα”, ότι ο ίδιος ήταν πολύ ερωτευμένος με την παρουσιάστρια πιο παλιά και γι’ αυτόν τον λόγο, μάλιστα, της είχε χαρίσει και ένα σκυλάκι.

    Βέβαια, για να πει κάτι τέτοιο, αφορμήθηκε από μια ερώτηση της Μενεγάκη: «Θέλω να σου πω τίτλους τραγουδιών κι εσύ να θυμηθείς εκείνη την περίοδο της ζωής σου σε τι φάση ήσουν. Γιατί χωρίς εσένα…», ήταν το έναυσμα, με τον Βαλάντη να απαντάει:

    Όλα αυτά τα προκάλεσε όμως μια ερώτηση της παρουσιάστριας: «Θέλω να σου πω τίτλους τραγουδιών κι εσύ να θυμηθείς εκείνη την περίοδο της ζωής σου σε τι φάση ήσουν.  «Γιατί χωρίς εσένα…», είπε η Ελένη Μενεγάκη για να απαντήσει ο τραγουδιστής: «Τότε ήμουν ερωτευμένος μαζί σου, το 1999».

    Όπως είναι λογικό, η παρουσιάστρια έμεινε “κάγκελο”. Ο Βαλάντης της θύμισε και το σκυλάκι το οποίο της είχε κάνει δώρο, προκειμένου να την πλησιάσει, με την απάντηση της παρουσιάστριας να είναι η εξής: «Βρε παμπόνηρε, μετά από 20 χρόνια τι μου λες;».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 90 χρόνια στυλ – Η Βασίλισσα Ελισάβετ μέσα από 30 εντυπωσιακά καπέλα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο κωδικός για τον θάνατο της Ελισάβετ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι τρώει σε μία μέρα η Ελισάβετ – Τι αποκλείει από τη διατροφή της

     



    ΣΧΟΛΙΑ