array(0) {
}
        
    
Menu
-1.25%
Τζίρος: 58.16 εκατ.

Κωνσταντοπούλου: Πού είναι οι βουλευτές της ΝΔ; Θα προσέλθει ο πρωθυπουργός στη Βουλή;

Life & Style

Πέθανε ο «πατέρας των ταινιών τρόμου» Τζόρτζ Ρομέρο

Comments

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 77 ετών, άφησε ο Τζόρτζ Ρομέρο. Ο Ρομέρο πάλευε εδώ και χρόνια με τον καρκίνο. Το 1968 με την «Νύχτα των Ζωντανών Νεκρών»  ο Ρομέρο έφερε την επανάσταση στο είδος των horror films και άλλαξε για πάντα το είδος των ταινιών με ζόμπι. H τριλογία των Ζόμπι συνεχίστηκε με το Dawn of the Dead (1978) και το Day of the Dead (1985).

Εκτός από τις προαναφερθέντες ταινίες, γνωστός έχει μείνει επίσης για τις ταινίες The Crazies (1973), Martin (1978), Creepshow (1982), Monkey Shines (1988) και The Dark Half (1993). Ο μεγάλος σκηνοθέτης, έδωσε μια σύντομη και έντονη μάχη με τον καρκίνο. Σύμφωνα με τους L.A Times, πέθανε ήσυχα στον ύπνο του, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του, ακούγοντας ένα από τα αγαπημένα του κινηματογραφικά σάουντρακ, αυτό του The Quiet Man από το 1952.

 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας Πρίγκιπας στην Αθήνα
Γιώργος Λιάγκας για συναυλία Βίσση στο ΟΑΚΑ: Εγώ βρίσκω εισιτήρια κανονικά, ακόμα και φθηνά (video)
Μαριέττα Χρουσαλά-Λέων Πατίτσας: Σαφάρι στη Νότια Αφρική
Αλλάζει στρατηγική το Netflix με επένδυση δισεκατομμυρίων στα αθλητικά τηλεοπτικά δικαιώματα
Ο Ανδρέας Γεωργίου επιστρέφει στον ΣΚΑΪ
Σοφία Καρβέλα: Οι ευχές στη Δήμητρα Κούστα για τα γενέθλιά της (pics)
Ο ΑΝΤ1 ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Νίκο Χατζηνικολάου
Σε διαβούλευση το νέο πλαίσιο για τις άδειες περιφερειακών καναλιών – Όροι, κόστος και αυστηροί κανόνες λειτουργίας
H καρέκλα του Δάρα και οι αλλαγές στην ΕΡΤ, οι αργόμισθοι του ΑΠΕ, το σχέδιο Δημητριάδη για τον Σκάι, η μεταγραφή της Νάνσυς και του Θανάση
Αγωνία για τη Μαρί Σαντάλ: Το ατύχημα του γιου της που άλλαξε τα πασχαλινά της σχέδια (φωτο)