• LIFE&STYLE

    Πέντε αντρικά αξεσουάρ για το φετινό καλοκαίρι


    Ποιος είπε ότι τα αξεσουάρ είναι γυναικεία υπόθεση;

    Όπως οι γυναίκες έχουν τσάντες, βραχιόλια, κολιέ και σκουλαρίκια που συμπληρώνουν και εμπλουτίζουν το στυλ τους, έτσι και οι άντρες έχουν τα ανάλογα αξεσουάρ που απογειώνουν το δικό τους ντύσιμο. Τα αξεσουάρ δίνουν μια διαφορετική νότα στο outfit και προσθέτουν προσωπικές πινελιές , κάνοντας το σύνολό σας να είναι ολοκληρωμένο.

    Μην φοβηθείτε να τα χρησιμοποιήσετε και να τα ταιριάξετε με τα ρούχα σας.

    Σας δίνουμε 6 ιδέες για αξεσουάρ που μπορείτε να ενσωματώσετε στο στυλ σας αυτό το καλοκαίρι:

    1. Γυαλιά ηλίου
    Πέρα από το ότι τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα για να προστατεύουν τα μάτια σας το καλοκαίρι, αποτελούν και ένα πολύ σημαντικό αξεσουάρ που δίνει μια ξεχωριστή πινελιά. Μπορείτε να βρείτε διάφορα είδη στο χρώμα, το σχήμα και το υλικό που σας αρέσει και ταιριάζει στο πρόσωπό σας.
    sunglasses

    2. Ρολόι
    Δεν χρησιμεύει μόνο για να βλέπει κανείς την ώρα. Είναι το απόλυτο αντρικό “κόσμημα”, αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι, στολίζει το χέρι και αποτελεί ένα ωραίο κομμάτι του συνόλου. Υπάρχουν ρολόγια για όλα τα γούστα, από χρυσά κι ασημένια μέχρι δερμάτινα και υφασμάτινα.
    watch
    3. Ζώνη
    Φυσικά και κρατά το παντελόνι σας, αλλά αποτελεί μια λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο ντύσιμο. Πολλές φορές συνδυάζεται με τα παπούτσια, δημιουργώντας μια ισορροπία. Ταιριάζει με διάφορα είδη παντελονιών (τζιν, λινό, υφασμάτινο) φτάνει να επιλέξετε την κατάλληλη για κάθε περίπτωση.
    ζώνη

    4. Τσάντα/σακίδιο
    Οι τσάντες δεν είναι αποκλειστικό δικαίωμα των γυναικών και φαίνεται “περίεργο” το να κρατά κάποιος άντρας τσάντα, είτε πρόκειται για ένα μικρό μοντέρνο τσαντάκι με καρύ λουρί για τον ώμο, είτε για ένα σακίδιο πλάτης -αλλιώς backpack- δερμάτινο ή υφασμάτινο, σε διάφορα χρώματα και είδη.
    backpack
    5. Καπέλο
    Προστατεύει από τον ήλιο, αλλά, παράλληλα, είναι ένα αξεσουάρ που αλλάζει εντελώς το ντύσιμο και το όλο στυλ. Υπάρχουν διάφορες εναλλακτικές: μπορείτε να φορέσετε τα κλασικά “αθλητικά” καπέλα (μονόχρωμα κατά προτίμηση) με κάποιο διακριτικό σχέδιο ή ακόμη και στρογγυλά καπέλα παραλίας, π.χ. ψάθινα.
    hat



    ΣΧΟΛΙΑ