• LIFE&STYLE

    Πάνος Βλάχος: Η ζωή στις ΗΠΑ και οι sold out παραστάσεις (video)

    • NewsRoom
    Πάνος Βλάχος


    Ο ταλαντούχος ηθοποιός Πάνος Βλάχος, που τον τελευταίο χρόνο ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες, πρόσφατα πρωταγωνίστησε σε ένα επεισόδιο της δημοφιλούς αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς «Days of our lives» στο κανάλι ΝBC.

    Αυτή την περίοδο εστιάζει την προσοχή του στο Mistero Buffo το έργο του γνωστού Ιταλού συγγραφέα, Ντάριο Φο, διασκευασμένο και προσαρμοσμένο από τον Πάνο Βλάχο και την Λητώ Τριανταφυλλίδου.

    Το preview της παράστασης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Flight Theatre- Complex Theatres. Παρακολουθήστε τις δηλώσεις των δύο ταλαντούχων καλλιτεχνών μετά το τέλος του preview:

    Το έργο θα παιχτεί στο Fringe Festival για ακόμα 3 παραστάσεις: Σήμερα 10 Ιουνίου στις 6 μμ, αύριο Κυριακή 11 Ιουνίου στις 9 μμ και την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 10.30 μμ. Η παράσταση το Σεπτέμβριο θα παιχτεί και στο Σικάγο.

    Ο Πάνος Βλάχος, εδώ και δύο περίπου χρόνια ζει στην Αμερική. Έφυγε το φθινόπωρο του 2015 από Ελλάδα για σπουδές και έκτοτε ζει εκεί. Εκτός από τις ενασχολήσεις του ως ηθοποιός, πραγματοποίησε και την πρώτη του συναυλία στην Νέα Υόρκη, μαζί με τους  Lauren Wright and Peyton Tucker που έχουν κάνει μαζί ένα σχήμα, στον μουσικό χώρο Silvana Harlem.

    Πηγή: greekvision.ca

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τσακαλώτος, Καρανίκας, Κωνσταντοπούλου στο φετινό Athens Pride (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντρεύτηκε η Δούκισσα Νομικού! Δείτε τις πρώτες εικόνες από το γάμο της (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζέρεμι Κόρμπιν: Μπορώ ακόμη να γίνω πρωθυπουργός



    ΣΧΟΛΙΑ