• LIFE&STYLE

    Nomads – ANT1: Για 1η φορά ατομικό αγώνισμα ασυλίας – Ποιοι μένουν εκτός

    • NewsRoom
    nomads


    Το τηλεοπτικό παιχνίδι του ΑΝΤ1, το Nomads, συνεχίζει ακάθεκτο να μαγνητίζει τα βλέμματα των τηλεθεατών και να τους παρασύρει με την αγωνιστική, αλλά και εξωτική του διάθεση.

    Στο αποψινό επεισόδιο θα έχουμε για πρώτη φορά ατομικό αγώνισμα ασυλίας. Ο νικητής θα κερδίσει την ασυλία και δεν θα τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

    Στο ατομικό αγώνισμα, θα αγωνιστεί η ομάδα των Ωκεανών, που έχασε στο ομαδικό αγώνισμα ασυλίας.

    Δεν θα αγωνιστούν, όμως, τα μέλη που προέρχονται από την ομάδα της Ζούγκλας, ο Λευτέρης Παρασκευάς και η Ειρήνη Ζάχου. Επίσης, δεν θα αγωνιστεί και ο παίκτης που ψηφίστηκε ως πρώτος μονομάχος για το αγώνισμα της Παρασκευής και θα ανακοινωθεί στο αποψινό επεισόδιο.

    nomads

    nomads

    Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης θα ζητήσει από τους τηλεθεατές να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη από τα άτομα που θα έχουν χάσει στο ατομικό αγώνισμα. H ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τη 01:00. Το μέλος της ομάδας με τις λιγότερες θετικές ψήφους θα είναι ο δεύτερος μονομάχος. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Παρασκευής.

    Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, επίσης, δεν θα αγωνιστεί, διότι είναι άρρωστος και θα εξαιρεθεί από την ψηφοφορία του κοινού.

    nomads  nomads

    Το σημερινό αγώνισμα

    Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας θα παίξει ο κάθε παίκτης ξεχωριστά. Οι παίκτες θα τρέξουν με δεμένα τα χέρια και τα πόδια τους και θα πρέπει να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια που θα βρουν μπροστά τους μέχρι να τερματίσουν.

    Για την κάθε ατομική τους επίδοση θα χρονομετρηθούν.  Ο παίκτης με τη χειρότερη χρονική επίδοση θα αποκλειστεί. Στη συνέχεια θα γίνουν 2 ημιτελικοί όπου θα παίξει ένας εναντίον ενός.

    Με δεμένα τα χέρια και τα πόδια θα πρέπει να περάσουν τον επικλινή διάδρομο και μετά να πηδήξουν πάνω από τα δοκάρια που θα βρουν μπροστά τους, ενώ μετά θα πρέπει να σκάψουν στην άμμο για να μπορέσουν να περάσουν κάτω από τον ξύλινο τοίχο.

    nomads

    nomads

    Μετά, θα πρέπει να συρθούν κάτω από το δίχτυ και μόλις φτάσουν στο τέρμα να λύσουν το σκοινί για να πέσουν κάτω οι μπάλες. Θα πρέπει να αφήσουν στο ειδικό καλάθι που βρίσκεται στο δίχτυ μία μπάλα, ενώ τη δεύτερη θα πρέπει να τη μεταφέρουν στο τέρμα.

    Εκείνος που θα τερματίσει πρώτος θα είναι ο νικητής του κάθε ημιτελικού. Στον τελικό θα συμμετέχουν οι δυο νικητές από τους ημιτελικούς και θα πρέπει να μεταφέρουν τρεις μπάλες, μία στο δίχτυ, μια στο ξύλινο τοίχο και μια στο τέρμα.

    Εκείνος που θα τερματίσει πρώτος θα είναι εκείνος που θα κερδίσει την ατομική ασυλία.   

    nomads

    Μεγάλη η αγωνία για το πρώτο ατομικό αγώνισμα ασυλίας του Nomads! Ποιος θα κερδίσει άραγε; Θα το μάθουμε απόψε στις 21.00!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: TALKING NOMADS: Η σχολιαστική εκπομπή για το Nomads έρχεται στον ΑΝΤ1

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tv ζόρια: Μα που πήγε η τηλεθέαση των reality επιβίωσης;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nomads: Πόσα χρήματα παίρνουν οι παίκτες για κάθε εβδομάδα που μένουν στις Φιλιππίνες

     



    ΣΧΟΛΙΑ