• LIFE&STYLE

    Nomads – ANT1: Το αποψινό επεισόδιο είναι ξεχωριστό για πολλούς λόγους

    • NewsRoom
    nomads


    Βρισκόμαστε στην τελευταία μέρα της βδομάδας και το Nomads του ΑΝΤ1, που κρατά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αμείωτο, θα μας κρατήσει συντροφιά άλλο ένα βράδυ. Αγωνία, περιπέτεια, αδρεναλίνη, επιβίωση και οφθαλμόλουτρο με την εξωτικότητα του Palawan στα δυτικά των Φιλιππίνων.

    Μετά από το αγώνισμα μεταξύ των τριών αρχηγών των ομάδων για τη διεκδίκηση του επάθλου, έφτασε η μέρα της βδομάδας που θα παρακολουθήσουμε την αποχώρηση. Συγκεκριμένα, απόψε θα είναι η τρίτη αποχώρηση από το παιχνίδι του Nomads. Η Ομάδα των Ωκεανών δεν χρειάζεται να αγχωθεί απόψε, καθώς οι τρεις υποψήφιοι είναι οι εξής:

    Η Νατάσα Καλογρίδη και ο Παναγιώτης Βασιλάκος από την Ομάδα της Ζούγκλας.

    Η Μαντώ Γαστεράτου από την Ομάδα της Φωτιάς.

    nomads nomads

    Το σημερινό επεισόδιο είναι ξεχωριστό από όλα τ’ άλλα. Θα παρακολουθήσουμε τη Δήμητρα Φραντζή να διαβάζει το γράμμα που έστειλε η οικογένεια Μπονγκ στην Ομάδα των Ωκεανών, κάτι το οποίο θα συγκινήσει όλους, πολύ. Επίσης, η Ευαγγελία Πλατανιώτη παραλαμβάνει από τον Γρηγόρη, βραβείο MVP player, για τις επιδόσεις της στο αγώνισμα για την ασυλία (στον κύλινδρο με τη λάσπη, στο οποίο η Ευαγγελία σκόραρε 8/8).

    Ακόμη: Το αποψινό επεισόδιο θα έχει και μία μεγάλη ανατροπή, την οποία δεν περιμένει κανείς…

    nomads nomadsnomads

    Η αγωνία είναι πολύ μεγάλη για το αποψινό επεισόδιο, αφού υπάρχουν πολλά στοιχεία τα οποία θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Πέρα από την περιέργεια που έχουμε για το ποιος θα φύγει, δημιουργεί μεγάλη αγωνία η ανακοίνωση αυτής της μεγάλης ανατροπής…Απόψε στις 21.00!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανατροπή στο Nomads: Ποιος παίκτης αποχωρεί οικειοθελώς επειδή δεν αντέχει;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Αγνώριστη η Νατάσα Καλογρίδη τη δεκαετία του ’90 (pics + video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nomads: Πόσα χρήματα παίρνουν οι παίκτες για κάθε εβδομάδα που μένουν στις Φιλιππίνες



    ΣΧΟΛΙΑ