• LIFE&STYLE

    Η νέα επιχειρηματική κίνηση της Sarah Jessica Parker

    Σάρα Τζέσικα Πάρκερ


    Την έχουμε αγαπήσει μέσα από την απολαυστική σειρά “Sex and the City” και πάντοτε την έχουμε στο μυαλό μας να είναι ντυμένη σικάτα και να φοράει, φυσικά, πανάκριβα παπούτσια.

    Αυτό, όμως, που μάλλον δεν γνωρίζατε για την Sarah Jessica Parker, είναι πως λατρεύει τα βιβλία και είναι θερμή υποστηρίκτρια των βιβλιοθηκών. Στην πραγματικότητα, αγαπάει τόσο πολύ τις βιβλιοθήκες που ξεκίνησε μια συνεργασία με την Αμερικανική Ένωση Βιβλιοθηκών (American Library Association). Η συνεργασία τους στηρίζεται στο λανσάρισμα του Book Club Central, μιας νέας online πλατφόρμας που θα προτείνει σε αναγνώστες διάφορα βιβλία. Επιπλέον, η Parker μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου βιβλίου στην πλατφόρμα αυτή και σίγουρα θα θέλατε να το διαβάσετε.

    Το μυθιστόρημα “No One Is Coming to Save Us” (Κανείς δεν πρόκειται να μας σώσει) σηματοδοτεί το ντεμπούτο της βραβευμένης συγγραφέως και αναπληρώτριας καθηγήτριας Αγγλικών στο Πανεπιστήμιο Lehigh, Stephanie Powell Watts. Σύμφωνα με τον εκδότη HarperCollins, το μυθιστόρημα έχει στοιχεία που θυμίζουν το κλασικό έργο “The Great Gatsby”. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από μια Αφροαμερικανική οικογένεια και τις συγκρουόμενες ιδέες τους για το “αμερικανικό όνειρο”.

    Η Sarah Jessica Parker εξήγησε τους λόγους για την επιλογή αυτού του όμορφου μυθιστορήματος:

    “Το βιβλίο σηματοδοτεί την άφιξη μιας εξαιρετικά ταλαντούχας νέας Αμερικανίδας συγγραφέως. Οι χαρακτήρες JJ, Ava και Sylvia γίνονται αμέσως αγαπητοί και η Stephanie Powell Watts τους ζωντανεύει με ζεστασιά και γενναιοδωρία. Ανυπομονώ να μοιραστώ την ιστορία και τις αναζητήσεις τους, με όλους τους αναγνώστες παντού. Ζηλεύω όσους θα αρχίσουν να το διαβάζουν για πρώτη φορά”.

    Δεν ξεχνάμε, βέβαια, ότι η Sarah εδώ και λίγο καιρό συνεργάζεται με τη Molly Stern, εκδότρια του Hogarth και έχει τη δική της σειρά βιβλίων, την SJP. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, η Sarah σκοπεύει να προωθήσει βιβλία μυθοπλασίας που θα ανταποκρίνονται στο προσωπικό της στυλ. Επίσης, θα έχει άμεση εμπλοκή στη διαδικασία των εκδόσεων και θα εκτελεί χρέη διευθύντριας σύνταξης. H σειρά βιβλίων SJP πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της το 2018!

    Μέχρι τότε, πάρτε μια γεύση από τις βιβλιοθήκες που η συμπαθής ηθοποιός αγαπά:

    View this post on Instagram

    Things to see at @nypl @jefferson_market_library X, SJ

    A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

     



    ΣΧΟΛΙΑ