• Fashion

    Μοντέλο του Dolce & Gabbana η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου (pics)

    • NewsRoom
    μαρία ολυμπία


    Ο οίκος Dolce & Gabbana έκανε μια ανατρεπτική καμπάνια για την κολεξιόν του φθινοπώρου 2017 και για μοντέλα χρησιμοποίησε δύο… γαλαζοαίματες: Την εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Μαρία Ολυμπία και την λαίδη Amelia Windsor, κόρη του George Philip Nicholas Windsor, γιου του Δούκα του Kent, πρίγκιπα Edward.

    Και οι δύο πόζαραν για την νέα καμπάνια του γνωστού οίκου μόδας σε απίθανα μέρη: Σε υπαίθριες αγορές με φαγητό, σε καταστήματα fast food και αλλού, αφήνοντας τους ντόπιους άφωνους αντικρίζοντάς τες.

    Σε μία φωτογραφία η Μαρία Ολυμπία εμφανίζεται ντυμένη με ένα μαύρο φόρεμα μίντι, συνδυασμένο με σακάκι ίδιου χρώματος και λευκά sneakers. Στα χέρια της κρατά μία επίσης μαύρη τσάντα με χρυσό κούμπωμα, που αναγράφει «Dolce» (σ.σ. εκ του Dolce & Gabbana).

    μαρία αμαλίαΜια εξίσου εντυπωσιακή φωτογράφιση έκανε και η λαίδη Amelia Windsor:

    ameliawindsorΔεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Ολυμπία εκτελεί χρέη μοντέλου.Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ περπάτησε στην πασαρέλα του ίδιου διάσημου οίκου μόδας τον Μάρτιο στο Μιλάνο. Η εγγονή του τέως εντυπωσίασε, φορώντας μια μίνι φούστα, συνδυασμένη με ένα μαύρο μπουστάκι. Μάλιστα, δε δίστασε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram μερικές στιγμές από τα backstage.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άσπρη μέρα για τους εργαζόμενους του Mega: Πήραν τον πρώτο μισθό μετά αππό μήνες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΚΡΑΤΣ: 3.646.000 ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δούκισσα Νομικού: Αυτή είναι η εντυπωσιακή μητέρα της (pic-video)



    ΣΧΟΛΙΑ