array(0) {
}
        
    
Menu
-1.5%
Τζίρος: 583.86 εκατ.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Παρί Σεν Ζερμέν: Νίκησε την Ίντερ με 5-0 και το σήκωσε στο Μόναχο

Life & Style

Μαίρη Συνατσάκη: Τι απάντησε στα αρνητικά σχόλια για τα μαλλιά της (φωτογραφία)

Comments

Η Μαίρη Συνατσάκη πολλές φορές μας έχει εκπλήξει με τις αλλαγές που κάνει στα μαλλιά της, ωστόσο δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν αρνητικά το νέο της haircut. Η Μαίρη, σε ένα μακροσκελές μήνυμα λοιπόν βάζει τα πράγματα στη θέση τους γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

«Λοιπόν έχω την ανάγκη να μοιραστώ κατιτίς μαζί σας. Που λέτε εγώ έκοψα τα μαλλιά μου και τα έβαψα. Αντίστοιχης σημασίας πράγμα με το να έτρωγα πρωινό ξέρω ‘γω. Ωστόσο για αυτήν μου την απόφαση άκουσα πολλά καλά και κολακευτικά σχόλια [ευχαριστώ], άκουσα ανθρώπους να μην το επικροτούν πολύ ευγενικά [ευχαριστώ] αλλά άκουσα και ανθρώπους να λένε “Χάλια”, “Καταστράφηκες”, “Απαίσια”, “Έγινες κι εσύ σαν όλες τις ξανθιές” μπιριμπιριμπιρι. Άκουσα επίσης ανθρώπους να μου λένε “Μπράβο που το τόλμησες και τι θαρραλέα που είσαι” ή απλά να αναρωτιούνται “Γιατί το έκανες αυτό στον εαυτό σου;”. Θετικά ή αρνητικά, αυτά τα τόσο έντονα σχόλια φυσικά με προβλημάτισαν. Γιατί το έκανα; ?Πρόδωσα την μελαχρινή μου φύση;? Έγινα ένα ακόμη ξανθό στερεότυπο;? Έχασα την θηλυκότητα μου; ? Μετά θυμήθηκα οτί πρόκειται για τρίχες! Τ Ρ Ι Χ Ε Σ! Βγαίνουν, πέφτουν, κόβονται, βάφονται, χρησιμεύουν για να ζεσταίνεται το κρανίο. Δεν ξέρω πότε απέκτησαν τοοοόση σημασία για τις γυναίκες και γιατί έλαβα τόσα πολλά μηνύματα από κορίτσια που έλεγαν “Αχ θέλω κι εγώ και δεν το τολμάω” αλλά επανήλθαν στο μυαλό μου τα μηνύματα του στυλ “Πάει χάλασες” “Θέλουμε την παλιά Μαίρη πίσω” και κατάλαβα γιατί κάποιος να μην πάρει την απόφαση.

Που σιγά την ανάβαση στο Κιλιμάντζαρο! Αυτό που μάλλον θέλω να πω είναι πως αν κάποιος έχει νιώσει απογοήτευση(!) με την επιλογή που έκανες εσύ στα δικά σου μαλλιά, είναι δικό του το πρόβλημα και πρέπει να το λύσει εκείνος και οχι να βάλεις εσύ εξτένσιον και τρέσες για να του αρέσεις. Αν επίσης κάποιος απογοητεύτηκε(!) από μια αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση κάποιου άλλου ανθρώπου τότε μιλάμε για πολύ ρηχή περίπτωση “κάποιου”. Αν κάποια από εσάς θέλει να κάνει τα μαλλιά της παπαγαλί αγορέ, επειδή ΕΤΣΙ θέλει, να γράψει τα κοινωνικά στερεότυπα που θέλουν τις γυναίκες μακρυμαλούσες με μπούκλες για να είναι “ΣΕΞΥ”, εκεί που δεν πιάνει μελάνι, και να κάνει τα μαλλιά της παπαγαλί αγορέ γιατί είναι τρίχες. Βγαίνουν, πέφτουν, κόβονται, βάφονται, χρησιμεύουν για να ζεσταίνεται το κρανίο. Να αγαπάτε τον εαυτό σας τόσο πολύ που να αντέχετε να τολμάτε οτιδήποτε φανταστείτε… Έχει πλάκα!»

https://www.instagram.com/p/BZBHD1tl9Z-/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σύλβια Ιόλα: Η ανηψιά που «πρόδωσε» τον θείο και το διαμέρισμα στην Park Avenue

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Μενεγάκη: Το υγιεινό κολατσιό που ετοίμασε για τα παιδιά της (pic)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η μεγάλη πρώτη συνάντηση της Μέγκαν Μαρκλ με τη Βασίλισσα Ελισάβετ είναι γεγονός!

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Παρί Σεν Ζερμέν: Νίκησε την Ίντερ με 5-0 και το σήκωσε στο Μόναχο
Εξελίξεις με την παράνομη χωματερή στις Σπέτσες: Τι αποφάσισε ο Δήμος για τον βιολογικό καθαρισμό
Aegean Airlines: Ισχυρό ξεκίνημα στο 2025 με αναβάθμιση εκτιμήσεων – Δυναμική για ρεκόρ το καλοκαίρι
Τι κάνουν οι μικρομεσαίοι εργολάβοι για να πάρουν το πτυχίο 7ης τάξης
Μια ξεχωριστή έκθεση στο Μουσείο Λαλαούνη, μεσημεριανό γεύμα για κυρίες με θέα την Ακρόπολη και Riviera Shopping για καλό σκοπό
Τι είδους αμερικανικά οπλικά συστήματα υπάρχουν στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις
Μαίρη Κατράντζου: Η υψηλή, πολύχρωμη τέχνη να βλέπεις αλλιώς
Michal Strnad: Ο πλουσιότερος Τσέχος «οπλάς», σύμμαχος στα ΕΑΣ, εκθρονίζει την «βασίλισσα» Renata Kellnerova
Κώστας Τσιάρας στο mononews: Αγρότες που πήραν παράνομα χρήματα από τον ΟΠΕΚΕΠΕ θα τα επιστρέψουν και θα αποδοθούν ευθύνες
Συμεών Παληός: «Οι άνθρωποι είναι πίσω από τη δύναμη της Θάλασσας»