• LIFE&STYLE

    Τζώνη Καλημέρης: Η αποκαθήλωση ενός υπερτιμημένου

    Τζώνης Καλημέρης

    Τζώνης Καλημέρης


    Δέκα λέξεις! Τόσες χρειάστηκαν, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος Τζώνη Καλημέρης για να ανακοινώσει ο Ant-1 το τέλος της συνεργασίας του με ένα τηλεοπτικό στέλεχος, που κατάφερε για άλλη μια φορά να μην μείνει σε ένα σταθμό.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ανακοίνωση που εκδόθηκε χτες από το κανάλι του Αμαρουσίου, δεν υπήρχε ούτε καν ένα ευχαριστώ η μια ευχή για το επόμενο βήμα του κ. Καλημέρη, δείγμα και αυτό λένε οι καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο, των κάκιστων σχέσεων που κυριαρχούσαν τις τελευταίες εβδομάδες.

    Κάπως έτσι ο άνθρωπος στον οποίο «χρέωσαν» πολλοί την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου και του Πέτρου Μπούτου, λίγους μήνες μετά την έλευση του Καλημέρη στον Ant-1, έφυγε απο το κανάλι του Αμαρουσίου σχεδόν κακήν- κακώς.

    Η απόφαση της διοίκησης του σταθμού που σιγόβραζε εδώ και μήνες με τις λανθασμένες όπως αποδείχτηκαν επιλογές του-λέγε με Lucky Room, Rising Star και την πανάκριβη συνέχεια του «Μπρούσκο» μεταξύ άλλων-έδωσε τέλος χτες το απόγευμα στην συνεργασία της με ένα υπερτιμημένο εδώ και χρόνια στέλεχος.

    Κάποιοι θυμήθηκαν το τελευταίο του πέρασμα από τον Alpha, το οποίο άφησε πίσω του το τίποτε και την αποχώρησή του η οποία ειπώθηκε ότι έγινε λόγω φόρτου εργασίας με τις θεατρικές του παραγωγές.

    Η αλήθεια σύμφωνα με το παρασκήνιο ήταν ότι ο Καλημέρης τελείωσε από το κανάλι της Κάντζας, όταν πρότεινε να κοπεί εντελώς η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία δεν τράβαγε με τίποτε.

    Στον Ant-1 τώρα η επόμενη μέρα βρίσκει το κανάλι να ανασυντάσσει δυνάμεις και να δει πλέον τι μέλλει γενέσθαι τους ερχόμενους μήνες, μέχρι να τελειώσει μια σεζόν, την οποία σίγουρα δεν φαντάζονταν έτσι.

    Ήδη απο χθες το απόγευμα ακούστηκε το όνομα του Γιάννη Λάτσιου-κάτι αναμενόμενο-ως αντικαταστάτη του Καλημέρη, η αποπομπή του οποίου έγινε την ημέρα που ο πρώην διευθυντής προγράμματος του Ant-1 γιόρταζε τα εξηκοστά του γενέθλια.

    Μόνο που η επιστροφή Λάτσιου στο κανάλι του Αμαρουσίου, δεν θα πρέπει να θεωρείται κάτι εύκολο την δεδομένη στιγμή και θα χρειαστεί να  περάσει κάποιο διάστημα για μάθουμε αν το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και όχι μια φήμη που ούτως η άλλως θα ακουγόταν μετά την αποκαθήλωση Καλημέρη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιώργος Αγγελόπουλος: Όλα όσα δεν ξέρατε για το φαβορί του Survivor (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπάει καθημερινά όλα τα κοντέρ το «Survivor»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Διαζύγιο» βόμβα: Ο Τζώνη Καλημέρης είπε.. «καληνύχτα» στον ΑΝΤ1



    ΣΧΟΛΙΑ