array(0) {
}
        
    
Menu
3.17%
Τζίρος: 387.76 εκατ.

SirecEnergy: Επενδυτικό κρεσέντο άνω των 10 εκατ. ευρώ στην ηλεκτροκίνηση μέσω του ZAP Taxi Club

Life & Style

Στην αρχαϊκή & την κλασική εποχή της ελληνικής ναυτιλίας αφιερωμένο το νέο επεισόδιο της σειράς «ΝΑΥΣ» στο COSMOTE HISTORY

Comments

Ένα μοναδικό ταξίδι στην ιστορία της ελληνικής ναυτιλίας, όπως αυτή διαφαίνεται μέσα από την εξέλιξη της ναυπηγικής, έχει ξεκινήσει μέσα από τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ «ΝΑΥΣ», παραγωγής COSMOTE TV, κάθε Τρίτη στις 22.00, στο κανάλι COSMOTE HISTORY. Στο δεύτερο επεισόδιο (Τρίτη 10 Οκτωβρίου), μεταφερόμαστε στην αρχαϊκή και την κλασική εποχή, με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στην τριήρη, χάρη στην οποία η Αθήνα εξελίχθηκε σε μία μοναδική κι ανίκητη θαλασσοκρατία.

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 21.00 ξεχωρίζει το ντοκιμαντέρ Κάστρα στην Πελοπόννησο που μας αποκαλύπτει την ταραχώδη διαδρομή της Πελοποννήσου μέσα στους αιώνες, όπως αυτή έχει αποτυπωθεί στους θρύλους και στα τείχη τεσσάρων κάστρων της.

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 22.00, ακολουθούμε τα ίχνη της θεάς Αφροδίτης που είναι ακόμα ορατά σε κάθε γωνιά της γενέτειράς της, της Κύπρου, όπου λατρευόταν ως η εξέχουσα θηλυκή αρχή. Μέσα από το σκηνοθετικό φακό του Σταύρου Παπαγεωργίου, το ντοκιμαντέρ Η μεγάλη θεά της Κύπρου, φιλοξενεί συνεντεύξεις με ειδικούς που αποκαλύπτουν άγνωστες ως τώρα πλευρές της θεάς του έρωτα και της ομορφιάς.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος για τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, και με φόντο τα γεγονότα που στιγμάτισαν την Ελλάδα από τη γερμανική Κατοχή μέχρι τη Μεταπολίτευση, προβάλλεται το ντοκιμαντέρ Ένα τραγούδι για τον Αργύρη για την ιστορία του επιστήμονα Αργύρη Σφουντούρη, ο οποίος σε ηλικία 4 ετών έχασε τους γονείς του στη σφαγή του Διστόμου. (Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017, 21.00)

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόρα Μπακογιάννη για Σία Κοσιώνη: Είναι self-made woman και σοβαρός επαγγελματίας (video)
Akylas-Eurovision: Το σκηνικό, οι αναφορές στην αρχαιότητα και οι συμβολισμοί
Γιατί ο Γιάννης Αλαφούζος ίδρυσε νέα εταιρεία – Ποιος είναι ο CEO
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Με τόσα ρεκόρ… ο Ολυμπιακός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί
Νότης Σφακιανάκης: Ξανά πένθος για τον τραγουδιστή
Met Gala 2026: Όταν η τέχνη του μετάλλου συνάντησε τη θηλυκότητα δια χειρός Celia Kritharioti!
Το Disney+ στο Champions League με «πακέτο» 775 εκατ. ευρώ! Όλες οι χώρες, τα deals και το σχέδιο των 5 δισ. της UEFA
3.050.065 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Απρίλιο
Emily in Paris: Αυτό είναι το πρόγραμμα των γυρισμάτων στη Μύκονο (video)
Έγκυος η πριγκίπισσα Ευγενία στο τρίτο της παιδί