Το περιοδικό ELLE σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων έπειτα από δέκα χρόνια χάρις στο τεύχος του, το οποίο φιλοξένησε την πρώτη αποκλειστική συνέντευξη της συζύγου του γάλλου προέδρου, της Μπριζίτ Μακρόν, μετά την εκλογή του στην προεδρία.
Το τεύχος πούλησε πάνω από 530.000 τεύχη, σύμφωνα με την εφημερίδα Journal du Dimanche, η οποία ανήκει στον ίδιο εκδοτικό όμιλο (Lagardre).
Στο συγκεκριμένο τεύχος που κυκλοφόρησε στις 18 Αυγούστου, η Μπριζίτ Μακρόν μιλάει για πρώτη φορά μετά την εκλογή του Εμανουέλ Μακρόν στις 7 Μαϊου μέσα από μια σχεδόν δεκασέλιδη συνέντευξή της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εμμανουέλ Μακρόν: Όλο το παρασκήνιο της επίσκεψής του στην Αθήνα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μήνυση Μακρόν σε φωτογράφο επειδή τον παρενοχλούσε κατά τη διάρκεια των διακοπών του
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι big business του Μακρόν στη Θεσσαλονίκη: Τι θα προτείνει στον Τσίπρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alfa Romeo Junior: Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι
- Βανς κατά Νετανιάχου: «Πούλησε» στον Τραμπ την ιδέα ενός «εύκολου» πολέμου κατά του Ιράν
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Νόβακ Τζόκοβιτς και Νικ Καλάθης στη συναυλία του στο Βελιγράδι
- SoftBank: Δάνειο-γέφυρα 40 δισ. δολαρίων για επενδύσεις στην OpenAI και την τεχνητή νοημοσύνη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.