• LIFE&STYLE

    Ποιός ήταν ο παραλήπτης της λευκής πουκαμίσας που χάρισε ως δώρο η Μαρέβα;

    Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη. Επικεφαλής Z+D

    Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη. Επικεφαλής Z+D


    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι έκαναν το τραπέζι, το μεσημέρι της Τρίτης, στον Γίρκι Κατάινεν και στην σύζυγό του, Μέρβι.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωστοποίησε, τις πρόσφατες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα, στον Ευρωπαίο αξιωματούχο.

    Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Γίρκι Κατάινεν θεωρείται από πολλούς ως πιο πιθανός διάδοχος του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το 2019.

    Σύμφωνα με την «Ελευθερία του Τύπου», η Μαρέβα Γκραμπόφσκι στο συγκεκριμένο γεύμα, χάρισε μια λευκή πουκαμίσα της εταιρείας Zeus+Dione από μετάξι Σουφλίου στη σύζυγο του επιτρόπου.μαρέβα

    Τα δύο ζευγάρια πραγματοποίησαν το γεύμα τους στον Πειραιά, συζητώντας για τις προκλήσεις με τις οποίες είναι αντιμέτωπη η ΕΕ, στα πεδία αρμοδιότητας του κ. Κατάινεν, ιδίως υπό το πρίσμα της απόφασης της βρετανικής κυβέρνησης να ενεργοποιήσει τη διαδικασία εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ, αλλά και τις τάσεις προστατευτισμού που ενισχύονται τελευταία στην παγκόσμια οικονομική σκηνή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παπακώστα: «Είμαι και παραμένω μάχιμος στρατιώτης της ΝΔ» (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Μητσοτάκης αντικατέστησε την Παπακώστα μετά τις δηλώσεις της για τον Άδωνι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Κατερίνα Παπακώστα ζητά από τον Αδ. Γεωργιάδη «να απεκδυθεί του θεσμού του αντιπροέδρου της ΝΔ»

     



    ΣΧΟΛΙΑ