• LIFE&STYLE

    Nomads: Τι αλλάζει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1

    • NewsRoom
    nomads


    Αλλαγές στις ημέρες προβολής του Nomads πραγματοποίησε ο ΑΝΤ1. Το ριάλιτι επιβίωσης, που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, θα προβάλλεται από αυτή την Κυριακή 29 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή έως και την Πέμπτη στις 21.00.

    nomads

    Η διαδικασία του ριάλιτι παραμένει ακριβώς ίδια, ενώ η μόνη αλλαγή είναι ότι μεταφέρεται ακριβώς μια μέρα πριν. Το αγώνισμα επικράτειας, που καθορίζει ποια ομάδα θα μείνει στην βίλα και ποια στην παραλία θα γίνεται κάθε Κυριακή.

    Το αγώνισμα της ομαδικής ασυλίας μεταξύ των δύο ομάδων θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα. Η ομάδα που θα νικήσει, θα έχει ασυλία για όλη την εβδομάδα, ενώ η ομάδα που θα χάσει θα προτείνει (με ομαδική ψηφοφορία) τον πρώτο μονομάχο για τη μονομαχία της Πέμπτης.

    nomads

    Κάθε Τρίτη, θα βλέπουμε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας της χαμένης ομάδας και την ψηφοφορία του κοινού. Ο νικητής του αγωνίσματος θα κερδίσει την ασυλία και δε θα τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ζητά από τους τηλεθεατές να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη από τα άτομα που θα έχουν χάσει στο ατομικό αγώνισμα. H ψηφοφορία θα διαρκεί μέχρι τη 01:00. Το μέλος της ομάδας με τις λιγότερες θετικές ψήφους θα είναι ο δεύτερος μονομάχος για τη μονομαχία της Πέμπτης. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Πέμπτης.

    Κάθε Τετάρτη, θα πραγματοποιείται το αγώνισμα των αρχηγών που θα καθορίζει το έπαθλο που θα πάρει η ομάδα του αρχηγού που έχει κερδίσει. Επιπλέον, θα έχουμε και τη στιγμή επικοινωνίας από τη WIND που θα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες της νικήτριας ομάδας να επικοινωνούν με τους δικούς τους ανθρώπους με διάφορους τρόπους.

    nomads

    Κάθε Πέμπτη, θα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού και θα παρακολουθούμε τη μονομαχία των δύο υποψηφίων, την αποχώρηση, καθώς και την ανακοίνωση των νέων αρχηγών που θα προτείνονται από τον παίκτη που αποχωρεί.

    Οι Nomads συνεχίζουν τον αγώνα, περνώντας από δεκάδες σωματικές και πνευματικές δοκιμασίες, με στόχο τη νίκη. Εμείς, παρακολουθούμε την καθημερινή τους προσπάθεια και συντονιζόμαστε Κυριακή με Πέμπτη, στις 21.00, στον ΑΝΤ1!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Nomads – ANT1: Απόψε οι αρχηγοί αγωνίζονται για δύο ιδιαίτερα έπαθλα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς η Kylie Jenner θα γίνει σύντομα η νέα δισεκατομμυριούχος των ΗΠΑ (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Την Τετάρτη αρχίζουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις – Κυριακή 5 Νοεμβρίου θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα



    ΣΧΟΛΙΑ