Την πρεμιέρα της ανανεωμένης εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη ανακοίνωσε και επίσημα το κανάλι της Κάντζας. Η «Ελένη» επιστρέφει με νέες στήλες και θεματολογία στις 2 Οκτωβρίου και όπως τονίζει ο Alpha, η εκπομπή θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες χρονιές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Alpha:
«Η “Ελένη” είναι παρέα, συνήθεια, σχέση ζωής. Κι όπως όλες οι παλιές φιλίες, ανανεώνεται. Προχωράει. Θέλει να εξελίσσεται. Να κινείται προς τα μπρός και να εξερευνά καινούργια πράγματα. Να κοιτάζει μέσα από αλλιώτικα “παράθυρα” το νέο τοπίο της ζωής μας. Αυτό θα κάνει φέτος.
Η “Ελένη” θα συνεχίσει να είναι το χαμόγελό σας, κάθε μεσημέρι. Η “Ελένη” βγαίνει στο δρόμο, μπαίνει στο σπίτι σας, παίζει, διασκεδάζει, μαγειρεύει, μιλά για όσα σας απασχολούν, στη γλώσσα σας. Η “Ελένη” γίνεται καλύτερη, για να ζείτε καλύτερα μαζί.
Έτσι κάνουν οι φίλοι…
Η “Ελένη” επιστρέφει.
Ραντεβού στις 2 Οκτωβρίου, στη 1 το μεσημέρι».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: VICE SPECIALS: «Το αυτόνομο Κράτος της Μυκόνου»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δούκισσα Νομικού: Το πρώτο post μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χαβιέ Μπαρδέμ: «Ποιες είναι αυτές οι Καρντάσιαν; Από ποιον πλανήτη ήρθαν;» (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Transneft: Κυρώσεις από την Βρετανία στην 4η επέτειο του Ουκρανικού
- Σταμάτης Τσαντάνης: Προσανατολισμός σε Ιαπωνικά ναυπηγεία, εξασφάλιση υψηλών κερδών χωρίς επιβάρυνση υπερβολικού χρέους
- Ελληνική αμυντική βιομηχανία: Το νέο ΔΣ του ΣΕΚΠΥ – Ροζολής: Συνδυασμός εμπειρίας και φρέσκιας ματιάς
- Χρηματιστήριο: Ήπιες απώλειες με 2.266 μονάδες – Προς τα πάνω κινούνται Viohalco, Coca Cola και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.