Κατέβηκαν οι ιστοσελίδες των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», ενώ ένα μήνυμα εμφανίζεται σε όσους προσπαθούν να τις επισκεφτούν.
Πιο συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα tanea.gr, το μήνυμα αναφέρει: «Η ιστοσελίδα δεν εμφανίζεται λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος. Ζητάμε συγγνώμη και την κατανόησή σας. Θα επανέλθουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Στην ιστοσελίδα tovima.gr, αναγράφεται το εξής μήνυμα:

Τελευταίο τεύχος σήμερα για «ΤΑ ΝΕΑ»
Σήμερα, Πέμπτη 10 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το τελευταίο φύλλο για την εφημερίδα «Τα Νέα», ενώ την Κυριακή δεν θα κυκλοφορήσει το «Βήμα».
Οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ πρόκειται να υπογράψουν σήμερα τις απολύσεις τους, ενώ η νέα διοίκηση αναμένεται να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές τους, των δύο μηνών, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.
Από σήμερα μάλιστα κλείνει και το κτίριο του συγκροτήματος και για τον λόγο αυτό οι εργαζόμενοι κλήθηκαν να παραλάβουν τα ΙΧ τους από το πάρκινγκ.
Η Ένωση Συντακτών σε ανακοίνωσή της καλεί τη νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία να δεσμευθεί στη διασφάλιση των θέσεων εργασίας όλων των εργαζομένων που κράτησαν ανοικτά όλους αυτούς τους μήνες τα έντυπα του ΔΟΛ, καθώς και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Επιπλέον, έχει ζητήσει συνάντηση με τους νέους ιδιοκτήτες προκειμένου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ να ενημερωθεί λεπτομερώς για τα σχέδιά τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ευ. Μυτιληναίος: Ανοίγουμε δρόμους για την ελληνική οικονομία- Στοχεύουμε ακόμη πιο ψηλά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρασκήνιο: Ο Τσίπρας, ο ΔΟΛ και η «μάχη» με τα media
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βαγγέλης Μαρινάκης: Θέλει να «τρέξει» το νέο ΔΟΛ με Καρακούση και Λάμψια – Ο ρόλος της Egon Zehnder
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Clawback: Στο επίκεντρο της ΠΕΦ οι υποχρεωτικές επιστροφές, στα 200 εκατ. ευρώ το επενδυτικό κίνητρο
- Σπίτι μου 3: Ερχονται δύο βελτιώσεις για όσους θέλουν να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι
- Πολεοδομίες: Στο τραπέζι η προαιρετική συνένωσή τους – «Ειλημμένη η απόφαση Μητσοτάκη» για το κτηματολόγιο
- Τα 70 της Motor Oil, η αγωνία του Φέσσα, το σκάκι των Βαρδινογιάννη- Εξάρχου, τι συμβαίνει με Κόκκαλη και Intracom, τα εξώδικα για την Φουσέκη και ποιος είναι ο Ορέστης Μακρής του ΠΑΣΟΚ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.