array(0) {
}
        
    
Menu
2.08%
Τζίρος: 391.05 εκατ.

Αποφυλακίστηκε ο αρχηγός της «17 Νοέμβρη» Αλέξανδρος Γιωτόπουλος

Life & Style

Κατέβηκαν οι ιστοσελίδες των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ» (pics)

Το κτήριο, όπου στεγαζόταν ο ΔΟΛ
Comments

Κατέβηκαν οι ιστοσελίδες των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», ενώ ένα μήνυμα εμφανίζεται σε όσους προσπαθούν να τις επισκεφτούν.

Πιο συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα tanea.gr, το μήνυμα αναφέρει: «Η ιστοσελίδα δεν εμφανίζεται λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος. Ζητάμε συγγνώμη και την κατανόησή σας. Θα επανέλθουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Στην ιστοσελίδα tovima.gr, αναγράφεται το εξής μήνυμα:

Τελευταίο τεύχος σήμερα για «ΤΑ ΝΕΑ»

Σήμερα, Πέμπτη 10 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το τελευταίο φύλλο για την εφημερίδα «Τα Νέα», ενώ την Κυριακή δεν θα κυκλοφορήσει το «Βήμα».

Οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ πρόκειται να υπογράψουν σήμερα τις απολύσεις τους, ενώ η νέα διοίκηση αναμένεται να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές τους, των δύο μηνών, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι εργαζόμενοι θα λάβουν ως αποζημίωση ένα ποσοστό από το τίμημα της επιχείρησης που εκκαθαρίστηκε.

Από σήμερα μάλιστα κλείνει και το κτίριο του συγκροτήματος και για τον λόγο αυτό οι εργαζόμενοι κλήθηκαν να παραλάβουν τα ΙΧ τους από το πάρκινγκ.

Η Ένωση Συντακτών σε ανακοίνωσή της καλεί τη νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία να δεσμευθεί στη διασφάλιση των θέσεων εργασίας όλων των εργαζομένων που κράτησαν ανοικτά όλους αυτούς τους μήνες τα έντυπα του ΔΟΛ, καθώς και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Επιπλέον, έχει ζητήσει συνάντηση με τους νέους ιδιοκτήτες προκειμένου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ να ενημερωθεί λεπτομερώς για τα σχέδιά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ευ. Μυτιληναίος: Ανοίγουμε δρόμους για την ελληνική οικονομία- Στοχεύουμε ακόμη πιο ψηλά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρασκήνιο: Ο Τσίπρας, ο ΔΟΛ και η «μάχη» με τα media

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βαγγέλης Μαρινάκης: Θέλει να «τρέξει» το νέο ΔΟΛ με Καρακούση και Λάμψια – Ο ρόλος της Egon Zehnder

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίλι Κόλινς: Η ανάρτηση της από τη Μύκονο – «Το Emily in Paris ταξιδεύει στην Ελλάδα για μία τελευταία επική περιπέτεια»
Phantom X: Η νέα lifestyle καμπάνια της Under Armour με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καράβα
Βασίλης Παπαδρόσος: Κοντά στη Γενική Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 ή σε άλλη υψηλόβαθμη θέση
Survivor: Στον Σταύρο Φλώρο το έπαθλο των €250.000 (video)
Αμαλία Κωστοπούλου: Ξανά στο Παρίσι λίγο πριν τον ελληνικό γάμο της με τον Αμερικανό επιχειρηματία
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Λαμπερό γκαλά στο Λονδίνο – Ποιοι Έλληνες παρευρέθηκαν
Ντάσα Ζούκοβα Νιάρχος: Εντυπωσιακή εμφάνιση σε gala στη Νέα Υόρκη
Δημήτρης Γιαννακόπουλος από T-Center: Να κάνεις το ωραιότερο Final-4 στην ιστορία για να το δεις από την τηλεόραση… (video)
Τέλος το Survivor – Επιστρέφουν στην Ελλάδα οι παίκτες
Νατάσσα Μποφίλιου: Η νέα συνεργασία με την Panik