Κατέβηκαν οι ιστοσελίδες των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», ενώ ένα μήνυμα εμφανίζεται σε όσους προσπαθούν να τις επισκεφτούν.
Πιο συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα tanea.gr, το μήνυμα αναφέρει: «Η ιστοσελίδα δεν εμφανίζεται λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος. Ζητάμε συγγνώμη και την κατανόησή σας. Θα επανέλθουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Στην ιστοσελίδα tovima.gr, αναγράφεται το εξής μήνυμα:

Τελευταίο τεύχος σήμερα για «ΤΑ ΝΕΑ»
Σήμερα, Πέμπτη 10 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το τελευταίο φύλλο για την εφημερίδα «Τα Νέα», ενώ την Κυριακή δεν θα κυκλοφορήσει το «Βήμα».
Οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ πρόκειται να υπογράψουν σήμερα τις απολύσεις τους, ενώ η νέα διοίκηση αναμένεται να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές τους, των δύο μηνών, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.
Από σήμερα μάλιστα κλείνει και το κτίριο του συγκροτήματος και για τον λόγο αυτό οι εργαζόμενοι κλήθηκαν να παραλάβουν τα ΙΧ τους από το πάρκινγκ.
Η Ένωση Συντακτών σε ανακοίνωσή της καλεί τη νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία να δεσμευθεί στη διασφάλιση των θέσεων εργασίας όλων των εργαζομένων που κράτησαν ανοικτά όλους αυτούς τους μήνες τα έντυπα του ΔΟΛ, καθώς και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Επιπλέον, έχει ζητήσει συνάντηση με τους νέους ιδιοκτήτες προκειμένου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ να ενημερωθεί λεπτομερώς για τα σχέδιά τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ευ. Μυτιληναίος: Ανοίγουμε δρόμους για την ελληνική οικονομία- Στοχεύουμε ακόμη πιο ψηλά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρασκήνιο: Ο Τσίπρας, ο ΔΟΛ και η «μάχη» με τα media
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βαγγέλης Μαρινάκης: Θέλει να «τρέξει» το νέο ΔΟΛ με Καρακούση και Λάμψια – Ο ρόλος της Egon Zehnder
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι «ζυμώσεις» και το παρασκήνιο στη «δεξιά πολυκατοικία» – Πώς καταγράφονται Σαμαράς, Κασιδιάρης, Βελόπουλος και Λατινοπούλου
- NBA Europe: Ο Παναθηναϊκός στη λίστα των έξι και το μεγάλο παζάρι των εκατομμυρίων
- Το 3Χ3 στο ΧΑ, γιατί «βούτηξαν» ΜΟΗ-ΕΛΠΕ, γιατί είναι happy ο Καραβίας και alert o Φέσσας, η αλήθεια για τα Bread Factory, ο Γιαννακόπουλος (Χωριάτικο) που έπαιρνε… επιδότηση και ο Παπαστεργίου στο My Story
- Η Λαγκάρντ, ο Στουρνάρας και τα σενάρια, η δήλωση της Κεραμέως στο room, ο Δένδιας υψώνει σημαία και η κόκκινη γραβάτα του Αδωνη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.