Menu
-0.23%
Τζίρος: 86.59 εκατ.

Κωστής Χατζηδάκης για αγορά καυσίμων: Έχουμε χρήματα στην άκρη και δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια

Life & Style

Κατέβηκαν οι ιστοσελίδες των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ» (pics)

Το κτήριο, όπου στεγαζόταν ο ΔΟΛ
Comments

Κατέβηκαν οι ιστοσελίδες των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», ενώ ένα μήνυμα εμφανίζεται σε όσους προσπαθούν να τις επισκεφτούν.

Πιο συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα tanea.gr, το μήνυμα αναφέρει: «Η ιστοσελίδα δεν εμφανίζεται λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος. Ζητάμε συγγνώμη και την κατανόησή σας. Θα επανέλθουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Στην ιστοσελίδα tovima.gr, αναγράφεται το εξής μήνυμα:

Τελευταίο τεύχος σήμερα για «ΤΑ ΝΕΑ»

Σήμερα, Πέμπτη 10 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το τελευταίο φύλλο για την εφημερίδα «Τα Νέα», ενώ την Κυριακή δεν θα κυκλοφορήσει το «Βήμα».

Οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ πρόκειται να υπογράψουν σήμερα τις απολύσεις τους, ενώ η νέα διοίκηση αναμένεται να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές τους, των δύο μηνών, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι εργαζόμενοι θα λάβουν ως αποζημίωση ένα ποσοστό από το τίμημα της επιχείρησης που εκκαθαρίστηκε.

Από σήμερα μάλιστα κλείνει και το κτίριο του συγκροτήματος και για τον λόγο αυτό οι εργαζόμενοι κλήθηκαν να παραλάβουν τα ΙΧ τους από το πάρκινγκ.

Η Ένωση Συντακτών σε ανακοίνωσή της καλεί τη νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία να δεσμευθεί στη διασφάλιση των θέσεων εργασίας όλων των εργαζομένων που κράτησαν ανοικτά όλους αυτούς τους μήνες τα έντυπα του ΔΟΛ, καθώς και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Επιπλέον, έχει ζητήσει συνάντηση με τους νέους ιδιοκτήτες προκειμένου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ να ενημερωθεί λεπτομερώς για τα σχέδιά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ευ. Μυτιληναίος: Ανοίγουμε δρόμους για την ελληνική οικονομία- Στοχεύουμε ακόμη πιο ψηλά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρασκήνιο: Ο Τσίπρας, ο ΔΟΛ και η «μάχη» με τα media

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βαγγέλης Μαρινάκης: Θέλει να «τρέξει» το νέο ΔΟΛ με Καρακούση και Λάμψια – Ο ρόλος της Egon Zehnder

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Resilience Stories: Ο Κώστας Λαγουβάρδος μιλά για την κλιματική κρίση και την ανθεκτικότητα του αύριο
Σάμιουελ Ονούχα: Αυτός είναι ο εκατομμυριούχος influencer που συνελήφθη γυμνός στην Μύκονο
Σύρος: Απόδραση στην αρχόντισσα των Κυκλάδων
Χανιά και Ηράκλειο: Δύο διαφορετικά πρόσωπα της Κρήτης, με κοινό παρονομαστή την αυθεντική κρητική φιλοξενία
Σέριφος και Μήλος: Εκεί όπου η φύση δημιουργεί αριστουργήματα
Πόρος: Η «Μικρή Βενετία» του Αργοσαρωνικού που συνδυάζει ιστορία, φύση και αυθεντική νησιωτική γοητεία
Απόδραση στα νησιά του Σαρωνικού με τη Hellenic Seaways: Εύκολα, γρήγορα, χωρίς να φύγεις μακριά
Blue Star Ferries: Η σταθερά σου κάθε καλοκαίρι
Το καλοκαίρι σε καλεί και η ANEK LINES σε ταξιδεύει με τον αέρα του τόπου της!
Πάρος και Μύκονος: Σαλπάροντας για τις πιο όμορφες αναμνήσεις