• LIFE&STYLE

    Late Night στον ΑΝΤ1: O Λιάγκας, η Σπυροπούλου και ο Λάκης

    Γιώργος Λιάγκας


    «Χιούμορ (αγγλ. humor ή humour) είναι, στη βασική του έννοια, μία ιδιαίτερη μορφή ανθρώπινης επικοινωνίας, που ως στόχο έχει να προκαλέσει το γέλιο», διαβάζουμε στα λεξικά και όταν λέει «να προκαλέσει γέλιο» εννοεί στους άλλους και όχι σ’ αυτούς που το κάνουν.

    Με αφορμή το φιλόδοξο Late Night του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα σε πολυσύνθετο ρόλο, σαν Θέμος, όπως ο Κωστόπουλος, ολίγον αδέξιος Σεφερλής και παρ’ ολίγον Μαλβίνα -έλεος για την ιεροσυλία!- το κανάλι επιχειρεί να κρατήσει τη ζώνη στην οποία πρωτοστατούσε. Ελλείψει δε συναγωνισμού, μπορεί και να τα καταφέρει! Μόνο που το καημένο το χιούμορ έχει αυτοχειρικά, παραδώσει πνεύμα…

    Ο Λάκης δεν ψήφισε απαραιτήτως ΣΥΡΙΖΑ…

    Αλεξάνδρα Τσόλκα. Δημοσιογράφος mononews.gr

    Ο πληθωρικός παρουσιαστής και δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας, είναι πολύ δυνατός στις συνεντεύξεις, ακόμη και σ’ αυτή, με τον απρόβλεπτα τόσο απολογητικό Λάκη Λαζόπουλο, τον οποίο κοιτούσε ως ερωτευμένος τουλάχιστον, μη πιστεύοντας πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να του μιλήσει ένα τόσο ιδιαίτερα επιφανές πρόσωπο!

    Ο Λαζόπουλος, πανέξυπνος, κάρφωνε τη μπάλα στα δοκάρια αλλάζοντας τα τέρματα κατά βούλησίν, αλλά και ο «ερωτευμένος» Λιάγκας επέμενε σε κάποιες ερωτήσεις απ’ αυτές που όλοι θα θέλαμε να κάνουμε. Ο Λαζόπουλος δεν είναι εύκολο πρόσωπο σε συνεντεύξεις, παρ’ όλα αυτά ο Λιάγκας το πάλεψε.

    Μάθαμε έτσι πως δεν έχει ψηφίσει μετά σιγουριάς ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει απογοητεύσει τον κόσμο, ούτε φιλοξένησε στο σπίτι του στην Πάρο τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, αλλά και πως τον έπαψε απ’ την εκπομπή ο ξένος παράγοντας, ενώ έχει δεχτεί απειλές πριν τις εκπομπές του.Όλα αυτά τα εκμαίευσε ο Λιάγκας, αλλά μέχρι εκεί ήθελε να προχωρήσει ο ίδιος ο απολογητικός και ταπεινός στη συγκεκριμένη εμφάνιση, Λαζόπουλος.

    Τώρα γιατί πήγε στην συγκεκριμένη εκπομπή, πλην απ το να μας ενημερώσει για τη νέα του παράσταση «Απλπησίτο»;

    Σύμφωνα με την Αφροδίτη Γραμμέλη και το Πρώτο Θέμα, γιατί υπάρχει κλίμα για συνεργασία του ίδιου με τον ΑΝΤ1! Για να μη ψάχνουμε και για αυθορμητισμό δηλαδή…

    Η Κωνσταντίνα δεν πήρε σεντς απ τον Λιάγκα

    Στην επομένη εκπομπή, ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν καλεσμένος σα σε κοινωνική γνωριμία, ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εκεί που έσερνε τον Λιάγκα και την μαύρο Σταμάτη στα δικαστήρια με αγωγή, εκεί πήγε στου Λιάγκα και μόνο κουμπάροι δε πιάστηκαν!

    Σε έναν χώρο διάσημων, που θυμίζει κλειστό club κακομαθημένων παιδιών, συνηθίζονται οι τσακωμοί, οι έχθρες και μετά οι φιλίες και οι γλύκες, όλα τόσο επιφανειακά και επιδερμικά που πρέπει να κρατάνε συναισθηματικές σημειώσεις όλοι για το πως νιώθουν, μη και ξεχαστούν. Να γράφουν, δηλαδή, σε ατζεντούλα ,«σ’ αυτόν μιλάω αυτόν το μήνα, σ εκείνον πιο ψυχρά και στην τρίτη, τη σιχαμένη, καθόλου».

    Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε αγωγή στο Λιάγκα διότι είχε πολύ κοινό αυτός και πληγωνόταν η αδελφή της, είπε την ηλικιακή απόσταση «χάσμα», δήλωσε πως δε πήρε λεφτά απ τον Λιάγκα, «ούτε ένα σεντς», ενώ ο τελευταίος -μεγαλόκαρδα- της αναγνώρισε το δίκιο της. Μετά φιληθήκανε και πάει και αυτός ο μέγας καβγάς!

    Α! Μάθαμε πως η κυρία Σπυροπούλου κάνει την πρακτική της για καθηγήτρια φιλόλογος που αν κρίνουμε απ το γλωσσικό της αισθητήριο ή την ευφράδεια της και συγχαρητήρια για το επίπεδο της στην Φιλοσοφική Αθηνών δεν αξίζουν!

    Ο Λιάγκας σαν κοντοχωριανός του Σεφερλή

    Κατά τα άλλα, ωραίο το σκηνικό, νυχτερινό και ατμοσφαιρικό! Ωραίο και το πούρο, ωραίο και το σακάκι, αλλά, ο Γιώργος Λιάγκας, στο χιούμορ μας τα χάλασε λιγάκι! Και δυνατό του σημείο δε το λες! Έλεγε το -κατά κάποιον τρόπο- αστείο και ξεκαρδιζόταν μόνος του, τόσο ικανοποιημένος με τον εαυτό του, που τα κατάφερε και το διάβασε μάλλον! Μόνο στο τέλος του κάθε ανεκδότου του, που δεν μας ρώτησε, «καλόοοο εεεε;».

    Παρακολουθούσε και ξελιγωνόταν στα γέλια με κάτι βίντεο, σαν αυτά που στις gossip εκπομπές θεωρούνται παραγέμισμα στην αρχή και χώνουν όλα όσα συνέβησαν στην εβδομάδα. Αυτή άλλωστε ήταν και η θεματολογία μετά με το πάνελ… -συγνώμη κύριε Λάτσιο, που είχατε πει πως δεν θα είναι πάνελ γιατί δε κάθονται σε οριζόντιο τραπέζι αλλά σε τριγωνικό, hi teck… των συνεργατών.

    Ο Τζώρτζογλου και η νέα του σχέση, τα κλάματα της Κορινθίου, η Μπαλατσινού και ο Κικίλιας, ήταν μερικά από τα θέματα που το πάνελ… -ήμαρτον κύριε Λάτσιο μας, ξανά!-… Οι συνεργάτες κλήθηκαν να σχολιάσουν που θεωρούνται προφανώς όχι gossip αλλά κοινωνική και πολιτισμική ματιά στο σύγχρονο ιστορικό γίγνεσθαι. Για άλλοθι στην αρχή, υπήρχε και κάνα πολιτικό νέο, απ αυτά που είχαν γίνει ήδη, ανέκδοτα στα σχόλια στο twitter.

    Προβλέψιμη, ανέμπνευστη, χωρίς πρόκληση και θέση απέναντι στην όποια εξουσία, άνευ αίρεσης, αλλά σύμφωνη με την γενική κατεύθυνση η όποια σάτιρα. Πως λέμε Ράδιο Αρβύλα; Ελληνοφρένεια; ΟΛΑ; Ε! Καμία σχέση, όμως…

    Όσο για το εύρημα «δε κρίνω» του επιθεωρησιακού μονολόγου του κυρίου Λιάγκα άνευ του πάνελ… -αχ ξανά να με συγχωρείται, κύριε Λάτσιο μας!- των συνεργατών, ήταν σα τις συνδετικές ατάκες στα κηποθέατρα τον περασμένο αιώνα που έλεγαν, «αμ το άλλο;» για να συνδέσουν, τα άσχετα!

    Εμείς πάλι, κύριε Λιάγκα, κρίνουμε, πάντως!

    Οι συνεργάτες

    Ο Πασάς, εναλλακτικός και αντικομφορμιστής, για το πλαίσιο που έχει ενταχθεί πρέπει να αναπολεί την περσινές του στιγμές στον ΣΚΑΪ. Ο Ουγγαρέζος, είναι για άλλη μια φορά πρόθυμος να κάνει τα πάντα στη τηλεόραση. Ρωτάει, κάνει υποκριτική, επιχειρεί χιούμορ, δίνει ατάκες, μεταμφιέζεται, γίνεται Μητσικώστας και μιμείται. Για το φιλότιμο του και μόνο, εύγε δηλαδή!

    Αυτή που είναι χαριτωμένη, καλή στα σκετσάκια και με συμμετοχή στα σχόλια εύστοχη, που αποτέλεσε και την έκπληξη του εκπομπής είναι η Νικολέττα Ράλλη, με εμπειρία στα πάνε… στις συνεργασίες -ουφ! Το πρόλαβα κύριε Λάτσιο μας!-

    Κατά τα άλλα δουλίτσα να υπάρχει και καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, εκτός απ του δοσά και του φορτικού υπαλλήλου σε εισπρακτική…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Λάτσιος τα κατάφερε: Ηγετικός ο ΑΝΤ1 στην αρχή της σεζόν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tv ζόρια: Μα που πήγε η τηλεθέαση των reality επιβίωσης;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έλενα Λυμπέρη: Η απατηλή λάμψη της χρεοκοπημένης ματαιοδοξίας και το εξώδικο από την πισίνα της βίλας της, που γλίτωσε τον πλειστηριασμό



    ΣΧΟΛΙΑ