• LIFE&STYLE

    Το netwix.gr και το VICE επιστρέφουν με τη νέα σειρά «The Thing About Greece – Wind & Water»

    To kitesurf είναι το extreme sport που αναπτύσσεται με ιλιγγιώδη ρυθμό σε όλο τον πλανήτη αλλά και στην Ελλάδα. Ο δυνατός άνεμος, τα κρυστάλλινα νερά και οι πανέμορφες παραλίες της χώρας αποτελούν το νέο παράδεισο των kitesurfers από όλο τον κόσμο.


    To Netwix.gr, το νούμερο 1 αυτόνομο, ελληνικό νεανικό web κανάλι με πρωτότυπο περιεχόμενο και το VICE, το βραβευμένο παγκόσμιο μέσο ενημέρωσης που καταγράφει την πραγματικότητα όπως ακριβώς είναι, επιστρέφουν με μία νέα καλοκαιρινή πρόταση γεμάτη δράση και περιπέτεια, “The Thing About Greece – Wind & Water”.

    O Άγγλος Ben Bowd γεννημένος στην Λευκάδα το 1993 θεωρείται ο καλύτερος αθλητής freestyle kitesurfing στην χώρα μας. O Ben μοιράζει τη ζωή του και το χρόνο του, στην παραλία και το εργαστήριο, καθώς είναι επαγγελματίας τεχνίτης με ιδιαίτερες γνώσεις.

    Η νέα σειρά σε παραγωγή VICE Greece, είναι από Δευτέρα 17 Ιουλίου διαθέσιμη, αποκλειστικά στο Netwix.gr, για να μας ταξιδέψει στον κόσμο του kitesurfing, σε μερικά από τα πιο όμορφα σημεία στην Ελλάδα, όπου κυριαρχούν ο αέρας και το νερό.

    Ο Λυκούργος Νεοφώτιστος είναι 18 ετών και ξεκίνησε kitesurfing σε ηλικία μόλις οκτώ ετών. Σήμερα είναι ο νέος ανερχόμενος Έλληνας αθλητής που διεκδικεί τίτλους. Ασχολείται εντατικά με το μοντέρνο χορό και το κλασσικό μπαλέτο που τον βοηθούν να εξελίξει ένα ιδιαίτερο style στο kitesurf.

    To kitesurf είναι το extreme sport που αναπτύσσεται με ιλιγγιώδη ρυθμό σε όλο τον πλανήτη και έχει προσελκύσει ήδη πολλούς λάτρεις του σπορ στην Ελλάδα. Ο Ben Bowd και μια παρέα από τους πιο «πωρωμένους» Έλληνες kitesurfers, τους Λυκούργο Νεοφώτιστο, Tom Charlton, Δημήτρη Σοφτά, Nikol Κοwalska, θα προσπαθήσουν να εμπνεύσουν τους νέους και να αγωνιστούν για τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα αθλητή.

    Όλοι όσοι ασχολούνται με το kitesurf, επαγγελματίες και μη, μιλούν για το άθλημα που τους δίνει απόλυτη ελευθερία και μοναδική αίσθηση κυριαρχίας

    Μέσα από 8 επεισόδια, θα ακολουθήσουμε τις ζωές τους για δυο καλοκαίρια σε ένα μοναδικό ταξίδι εμπειριών στην Ελλάδα, σε μια δυνατή περιπέτεια, με ατελείωτη δράση σε μαγικά νερά και μέρη γεμάτα ιστορία και παραδόσεις.

    Δείτε το 1ο επεισόδιο εδώ

    Συντελεστές

    Παραγωγή: Αλέξανδρος Παπαπασχάλης
    Βοηθός Παραγωγής: Ορέστης Ζούμπος
    Σκηνοθεσία: Θεμιστοκλής Λαμπρίδης
    Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Λαμπρίδης
    Κάμερα: Θεμιστοκλής Λαμπρίδης, Δημήτρης Λαμπρίδης
    Μοντάζ: Thomas Kunstler
    Βοηθός Μοντάζ: Θεμιστοκλής Λαμπρίδης, Δημήτρης Λαμπρίδης
    Γραφικά: Λουκάς Ζώρζος
    Μετάφραση: Γιώργος Κασιμάτης

    Πρωτότυπη Μουσική: Rami Winston, Βασίλης Βάββας, Constantine The G, Flavio Rossi



    ΣΧΟΛΙΑ