• LIFE&STYLE

    Από την ΕΡΤ στον Alpha η Ιζαμπέλα Σασλόγου: Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού

    • NewsRoom
    Alpha


    Λίγο μετά την αποχώρησή της από την ΕΡΤ , η Ιζαμπέλα Σασλόγλου επιστρέφει στον Alpha αναλαμβάνοντας την Διεύθυνση Προγράμματος του καναλιού.

    Σε μία περίοδο που το “Survivor” σαρώνει και προκαλεί ασφυξία στα υπόλοιπα κανάλια ο σταθμός της Κάντζας επιλέγει μία παλιά συνεργάτιδα και σε συνεργασία με τον Βασίλη Παπαδρόσο ο οποίος είναι πλέον γενικός διευθυντής της τηλεόρασης του Alpha θα επιχειρήσουν τον σχεδιασμό ενός νέου προγράμματος με σημαντικές αλλαγές σε πρόσωπα αλλά και σε περιεχόμενο.

    Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha αναφέρει τα εξής:
    «Ο Alpha καλωσορίζει την Ιζαμπέλα Σασλόγλου στη θέση της Διευθύντριας Προγράμματος. Η Ιζαμπέλα Σασλόγλου, με μακρόχρονη και επιτυχημένη διαδρομή στα ΜΜΕ, θα διαμορφώσει τη νέα στρατηγική του προγράμματος του σταθμού.

    Με την επιλογή αυτή, το έμπειρο και αξιόλογο δυναμικό του Alpha ενδυναμώνεται ακόμα περισσότερο. Ο Alpha ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της νέας τηλεοπτικής εποχής και στις υψηλές προσδοκίες του κοινού του».

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Κολιδά: Φοράει το μαγιό της και φωτογραφίζεται για το Down Town – Τι αποκαλύπτει για το Survivor

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διάσημος φίλος του Αγγελόπουλου καταγγέλλει: «O Μάριος δεν έπρεπε να επιστρέψει πίσω…Είναι άδικο για τους άλλους»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Tι έκανε η Λάουρα και ζήλεψε αφόρητα ο Κοκκινάκης; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ