• LIFE&STYLE

    Αέρας Μπόλιγουντ στη Νάξο! – Δείτε εικόνες από τα γυρίσματα μεγάλης ταινίας

    • NewsRoom
    Μπόλιγουντ στη Νάξο

    Νάξος


    Τη Νάξο επέλεξε η μεγάλη ινδική εταιρία παραγωγής ταινιών Μπόλιγουντ Jash Raj Films για να εκτελέσει μερικά από τα γυρίσματα του σίκουελ της ταινίας «Ek Tha Tiger»/«Ήταν μια τίγρης» με πρωταγωνιστές τους Σάλμαν Καφ και Κατρίνα Κάιφ.

    Το κινηματογραφικό ζευγάρι είναι πολύ αγαπητό στους λάτρεις ταινιών Μπόλιγουντ, ενώ στο νησί ήδη βρίσκονται περισσότεροι από 200 τραγουδιστές, ηθοποιοί, χορευτές και υπεύθυνοι παραγωγής για τα γυρίσματα σκηνών, αλλά και ενός τραγουδιού.

    Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2017, με το όνομα «Γλυκέ μου Τίγρη» και τότε όλοι οι λάτρεις του Χόλιγουντ θα θαυμάσουν τις ομορφιές της Νάξου και κυρίως την Πορτάρα, το λιμάνι και κάποια στενά της Χώρας.

    bollywood naxos mont 16

    Ήδη στα social media κυκλοφορούν φωτογραφίες με τους πρωταγωνιστές, τον Σάλμαν Καν και την Κατρίνα Κάιφ, καθώς το κινηματογραφικό ζευγάρι έχει 5 χρόνια να εμφανιστεί μαζί στην μεγάλη οθόνη, πραγματοποιώντας τώρα ένα μεγάλο come back.

    bollywood twiter 6

    Το casting με τα 200 άτομα θα παραμείνει για 4 μέρες στο νησί, ενώ από τις φωτογραφίες φαίνεται πόσο μεγάλη είναι η παραγωγή που έχει έρθει στην Νάξο για να καλύψει μόλις 5 λεπτά από τον συνολικό χρόνο της ταινίας.

    Το τραγούδι που θα περιλαμβάνει εικόνες από την Νάξο, θα ανέβει σε λίγες μέρες και στο YouTube,στο πλαίσιο των προωθητικών ενεργειών για την ταινία, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το τουριστικό «προφίλ» του νησιού.

    bollywood tainia naxos 6

    Όσον αφορά, το «γιατί» επιλέχθηκε το νησί για την συγκεκριμένη ταινία, ο εκτελεστικός παραγωγό της ταινίας Χρήστο Γιώτη, ανέφερε στο Naxostime.gr πως σημαντικό ρόλο έπαιξαν η γεωμορφολογία της περιοχής και κυρίως, «η συνέπεια λόγων και πράξεων των ανθρώπων με τους οποίους υπήρξε επικοινωνία στη Νάξο».

    bollywood twiter 10

    Τέλος τα αγγλικά site με θεματολογία Μπόλιγουντ, όπως το BollywoodLive.com, έχουν ήδη γράψει άρθρα για το νησί μας, εκθειάζοντας το τόσο για τις υπέροχες θάλασσες του, όσο και για τα γραφικά τοπία του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Αθηνά Οικονομάκου μιλάει για την εγκυμοσύνη της στην Ελ.Μενεγάκη (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαθύ πένθος για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nomads – ANT1: Το σημερινό παιχνίδι θα είναι αντρική και γυναικεία υπόθεση



    ΣΧΟΛΙΑ