• LIFE&STYLE

    Αυτή είναι η 29χρονη που άφησε το CNN και έγινε εκπρόσωπος του Trump

    kayleigh mcenany


    Η πρώην σχολιάστρια του CNN, η 29χρονη Kayleigh McEnany, έγινε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Sunday λόγω της εμφάνισής της σε ένα video που προμοτάρει τον Donald Trump, το οποίο δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα του Προέδρου (προτού λάβει το αξίωμα αυτό) στο Facebook. Δεν ήταν η πρώτη φορά που η McEnany συμμετείχε σε καμπάνιες για τον πρόεδρο. Έλαβε αναγνώριση κατά τη διάρκεια των εκλογών του 2016, όταν εμφανιζόταν ως αντιπρόσωπος του Trump στα καλωδιακά δίκτυα ειδήσεων. Η McEnany τράβηξε αμέσως την προσοχή, για το ακαταμάχητο της στυλ και την εξευγενισμένη συμπεριφορά της.

    Κατά τη διάρκεια της θητείας της ως επικεφαλής του CNN, η McEnany είχε συναναστροφές και με πολλές άλλες προσωπικότητες, όπως τον αρθρογράφο στους New York Times, Charles Blow και τον παρουσιαστή στο CNN, Van Jones. Πριν από λίγες μέρες, η Ρεπουμπλικανική Εθνική Επιτροπή ανακοίνωσε ότι η McEnany θα ενταχθεί στις τάξεις της. Αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα για την McEnany, είναι πως πρόκειται για έναν από τους πιο θερμούς υποστηρικτές του Trump. Ας ρίξουμε μια ματιά στην μέχρι τώρα πορεία της:

    Η McEnany γεννήθηκε το 1988 και μεγάλωσε στη Φλόριντα, όπου φοίτησε στην Ακαδημία των Αγίων Ονομάτων, μια ιδιωτική καθολική σχολή κοριτσιών.

    Έλαβε πτυχίο Επιστήμης στη Διεθνή Πολιτική από τη Σχολή Εξωτερικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου της Georgetown και πέρασε, επίσης, ένα χρόνο σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στο Ηνωμένο Βασίλειο.
    She received a Bachelor's of Science in international politics from Georgetown University's School of Foreign Service, and also spent a year studying at Oxford University in the UK.

    Η McEnany προσφέρθηκε, εθελοντικά, να λάβει μέρος στην εκστρατεία επανεκλογής του George W. Bush το 2004.
    She previously interned for a number of high-ranking politicians, including former President George W. Bush. McEnany volunteered for the Bush reelection campaign as a high school sophomore in 2004.

    Συνέχισε να ασχολείται με το γραφείο επικοινωνιών του Λευκού Οίκου και κάποτε συνόδευσε τον στρατηγό Eli Manning στο Οβάλ Γραφείο.
    She went on to intern in Bush's White House communications office, and once escorted quarterback Eli Manning to the Oval Office.

    Μετά την αποφοίτησή της από το Georgetown το 2010, η McEnany εργάστηκε ως παραγωγός για την τηλεοπτική εκπομπή του πρώην κυβερνήτη του Αρκάνσας Mike Huckabee.
    After graduating from Georgetown in 2010, McEnany worked as a producer on former Arkansas governor Mike Huckabee's TV show.

     

    Έχει μια σημαντική θέση στον χώρο της επικοινωνίας και έχει κάνει πολλές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια. Η πρώτη της ήταν στο Fox News το 2011.

     

    Η McEnany ανακοίνωσε την υποστήριξή της για τον τότε Ρεπουμπλικανό υποψήφιο Trump, τον Φεβρουάριο του 2016. Ο Trump υπέγραψε τον διορισμό της στο κόμμα τον Μάιο.
    McEnany announced her support for then-Republican presidential candidate Trump in February 2016. Trump clinched the party's nomination that May, when his last opponent, Texas Sen. Ted Cruz, dropped out of the Republican primary.
    Η McEnany φοίτησε, επίσης, στο Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι και μεταφέρθηκε στη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ, ενώ αποφοίτησε τον Μάιο του 2016.
    orkomosia

     

    Τον Ιούλιο του 2016, ο McEnany παντρεύτηκε τον  Sean Gilmartin, παίκτη του St. Louis Cardinals.

     

    Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, η McEnany εμφανιζόταν συχνά στο CNN ως αντιπρόσωπος του Trump και έκανε debate με τους αντιπάλους του.

     

    Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της στο CNN, η McEnany ήταν γνωστή για τις αμφιλεγόμενες σχέσεις της με πολλαπλές προσωπικότητες και καλεσμένους. 

    https://www.youtube.com/watch?v=7aiSFbyjCiA

     

    Τον Μάρτιο του 2017 ζήτησε συγγνώμη στον αέρα, αφού ψευδώς ισχυρίστηκε ότι ο δημοσιογράφος Daniel Pearl, ο οποίος δολοφονήθηκε από τζιχαντζιστές το 2002, πέθανε ενώ ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ήταν στην εξουσία.
    In March 2017, she apologized on the air after falsely claiming that journalist Daniel Pearl, who was murdered by jihadists in 2002, died while former President Barack Obama was in office. McEnany said she had meant to refer to James Foley, who was slain by ISIS in 2014, not Pearl.

     

    H McEnany έχει λογομαχήσει πολλές φορές με τον παρουσιαστή του CNN, Van Jones.

    https://www.youtube.com/watch?v=Mmn7KZcsU9k

    Η McEnany συνέχισε να υποστηρίζει τον Trump έπειτα από την ανάληψη των καθηκόντων του, αλλά στις 5 Αυγούστου εγκατέλειψε ξαφνικά τη δουλειά της στο CNN.

    Στις 6 Αυγούστου εμφανίστηκε σε ένα βίντεο, όπου απευθύνεται σε όλα τα επιτεύγματα του Trump.

    Στις 7 Αυγούστου, η Ρεπουμπλικανική Εθνική Επιτροπή ανακοίνωσε ότι η McEnany θα προσχωρήσει στις τάξεις της ως εκπρόσωπος τύπου της χώρας.
    On Monday, the Republican National Committee announced that McEnany would be joining its ranks as a national spokeswoman.

    Bonus: H McEnany έχει ένα σκύλο και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες του στα social media.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: O καλός φίλος του Trump, Emin Agalarov

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Γιατί οι CEOs είναι πολύ πιθανό να είναι ψυχοπαθείς;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δέκα πανάκριβα χόμπι που μόνο οι εκατομμυριούχοι μπορούν να έχουν



    ΣΧΟΛΙΑ