• LIFE&STYLE

    Κατερίνα Καινούργιου μαινόμενη: μαλώνοντας τους συνεργάτες

    Μάριος Ιωαννίδης


    Όμορφο κορίτσι, καλλιεργημένη, με σεβασμό στους άλλους η Κατερίνα Καινούργιου, τον τελευταίο καιρό, σα να χει νεύρα! Τόσο, που αν κάνα πρωί πέσεις πάνω στην εκπομπή της, πίνεις το φραπέ μονορούφι και στέκεσαι προσοχή μη σε μαλώσει και σένα τον θεατή! Ας αφήσουμε αυτό το τικ πια, με τα μαλλιά της τα μακριά που σε λίγο θα θυμίζουν Ραπουνζελ και θα χρησιμοποιούνται και για θηλιές να μαζεύουν τους συνεργάτες της, τα οποία συνεχώς ισιώνει, τραβάει, τοποθετεί στο στήθος, ενώ μιλάει!

    Αυτή η νευρικότητα με το να τραβάει τα μαλλιά της απάδει με την εμπειρία της πλέον και τον επαγγελματισμό της.

    Το πρώτο που μαθαίνουν αλώστε τις εκκολαπτόμενες παρουσιάστριες οι σκηνοθέτες και γενικώς οι γνώστες, είναι να μην φτιάχνουν τα μαλλιά τους στον αέρα και να μην κοιτιούνται στα μόνιτορ σαν σε καθρέφτη και καμαρώνουνε τα στησίματα τους.

    Αυτά τα μυστικά πλέον η γλυκιά Κατερίνα πρέπει να τα ξέρει απ έξω και ανακατωτά, μετά από τόσα χρόνια τηλεόραση με επιτυχία ή σχεδόν…

    Έχει νεύρα

    Εργατική και προσεκτική, μοιάζει σα κάτι να της φταίει τελευταία, πράγμα που φτάνει στον θεατή, ο οποίος προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει -αν δε γυρίσει κανάλι- γιατί η Κατερίνα έχει νεύρα.

    Όσον αφορά τα θέματα της τα βάζει με όποιον μιλήσει για αυτήν όπως θέλει , δεν μιλήσει στη κάμερα της εκπομπής της, την κάνει μπλοκ στο Instagram, της βάλει κακό τίτλο σε συνέντευξη.

    Πιάνει μονολόγους, τραβώντας πάντα τις μακριές μπούκλες της, που μοιάζουν να φτάνουν σε τρία κεφάλια απ τη πυκνότητα τους και θυμώνει, την πνιγεί η αγανάκτηση, εγκαλεί όποιον θεωρεί πως την αδίκησε ή απλά την στεναχώρησε.

    Οι περισσότεροι είναι εξίσου διάσημοι με αυτήν και ας πούμε κοινωνικώς γνωστοί της, αν όχι φίλοι της!

    Παρ τους τηλέφωνο, βρε παιδί μου! Τι το λύνεις από τον αέρα μια εκπομπής που δίνει εργασίας σε πολλούς και ανήκει και σε έναν σταθμό που κάνει τη δουλειά του!

    Είναι αγένεια και απέναντι στον θεατή και στην θεματολογία σου, να λύνει τις προσωπικές σου διάφορες κάθε μέρα, σχεδόν, με όποιον σε ενοχλεί!

    Τα νευρά της Κατερίνας Καινούργιου ξεσπάνε και στους συνεργάτες της εντός πλατό και εκπομπής! Πότε της φταίει ο φωτιστής γιατί βλέπει το πλάνο της και αναρωτιέται στον αέρα πως είναι «έτσι ο φωτισμός της;» και αν «βγαίνει πράσινη»!

    Κατερίνα Καινούριου
    Κατερίνα Καινούριου

    Νηπιαγωγός

    Άλλοτε μιλάει με ένταση στους δημοσιογράφους του πάνελ της, δίνοντας η στερώντας το λόγο με νεύρα και αυστηρότητα. Το «μη μιλάτε όλοι μαζί» πάει σύννεφο, σα νηπιαγωγός σε ατίθασα παιδάκια.

    Κάποιες δε απ τις κυρίες στην δημοσιογραφική της τράπεζα, έχουν εμπειρία δεκαετιών για να δέχονται απρεπείς συμπεριφορές.

    Οι τελευταίες δε, θίγουν αυτόν που τις κάνει και όχι αυτόν που τις δέχεται, μιας και οι θεατές ταυτίζονται πάντα με τον εργαζόμενο και αυτόν που δέχεται την επίθεση, ενώ φέρουν μεγάλη αμηχανία!

    Κατανοητό σε κάθε δουλειά να υπάρχουν προβλήματα, αλλά αυτά λύνονται με τους υπευθύνους και όχι με νεύρα, παράπονα, γκρίνιες στον αέρα εκπομπών .

    Και δεν αφορά τους τηλεθεατές αν στην Κατερίνα και όποια άλλη ωραία νέα, χρεώνουν σχέσεις έντυπα για να τις διαψεύδει η ίδια στον αέρα, όταν η δουλειάς της εκεί αφορά στο να κρατήσει παρέα, να συντροφέψει, να παρηγορήσει ανθρώπους στα σπίτια τους και να ασχοληθεί με την σημαντικότητα άλλων και όχι της δίκης της προσωπικής ζωής.

    Η κυρία Καινούργιου έχει όλα τα προσόντα για να βρίσκεται με επιτυχία στην μικρή οθόνη και έχει προσπαθήσει για αυτό. Κρίμα να αφεθεί στα ελαττώματα του εγωκεντρισμού που μαστίζουν το χώρο. Ψύχραιμα.

    Στο κάτω κάτω μια δουλειά που σε ντύνουν, σε στολίζουν, σε χτενίζουν και καλοφωτίζουν είναι και που ψυχαγωγείς το κοινό!

    Δεν αφορά σε χειρουργεία εγκεφάλου, χειρισμούς σε πύργους ελέγχου ή ανύψωση δορυφόρων!

    Λίγο πιο χαλαρά! Λίγο πιο φιλικά! Λίγο πιο ανθρώπινα…



    ΣΧΟΛΙΑ