ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο και σε τρεις ξένες γλώσσες (στα Αγγλικά, στα Γαλλικά και στα Ιταλικά) έστειλε το πρώτο της μήνυμα για την έναρξη της περιοδείας της η Κάρλα Μπρούνι.
Η πρώην «πρώτη κυρία» της Γαλλίας έφθασε χθες στην Ελλάδα, συνοδευόμενη από τον Νικολά Σαρκοζί και την 6χρονη κόρη τους και δηλώνει κατενθουσιασμένη!
«Καλησπέρα Αθήνα, είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ απόψε και πολύ χαρούμενη που θα σας τραγουδήσω αύριο», αναφέρει η Κάρλα Μπρούνι στο video που ανέβασε στο Ιnstagram.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.