ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο και σε τρεις ξένες γλώσσες (στα Αγγλικά, στα Γαλλικά και στα Ιταλικά) έστειλε το πρώτο της μήνυμα για την έναρξη της περιοδείας της η Κάρλα Μπρούνι.
Η πρώην «πρώτη κυρία» της Γαλλίας έφθασε χθες στην Ελλάδα, συνοδευόμενη από τον Νικολά Σαρκοζί και την 6χρονη κόρη τους και δηλώνει κατενθουσιασμένη!
«Καλησπέρα Αθήνα, είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ απόψε και πολύ χαρούμενη που θα σας τραγουδήσω αύριο», αναφέρει η Κάρλα Μπρούνι στο video που ανέβασε στο Ιnstagram.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Louis Vuitton: Στο απόγειό της με το αστέρι της να λάμπει στο Salle des Etoiles στο Μόντε Κάρλο
- Άδωνις Γεωργιάδης: Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση με τους CEOs φαρμακευτικών εταιρειών για το clawback
- Ανατροπή στη Ναυτιλία: Ραγδαίες αλλαγές φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Πλειστηριασμοί: Στο σφυρί το «φιλέτο» της Neoset στο Ψυχικό και η ιστορική ποτοποιία «Μακεδονική» στη Δράμα