• LIFE&STYLE

    Καλοκαίρι στο γραφείο: Τι να φορέσετε;

    γυναίκες


    Το ντύσιμο στο γραφείο και μάλιστα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αποτελεί ένα μεγάλο θέμα. Από τη μία η αφόρητη ζέστη, από την άλλη το dress code που πρέπει να τηρηθεί: μέσα σε όλα αυτά και το air condition που τις περισσότερες φορές κινείται σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, αφού ο χώρος εργασίας περιλαμβάνει πολλά άτομα.

    Πολλές γυναίκες ξυπνούν το πρωί και μέσα στον ελάχιστο χρόνο που διαθέτουν μέχρι να ξεκινήσουν για τη δουλειά, ψάχνουν πανικόβλητες το τι θα φορέσουν. Ρούχα που να μην είναι πολύ προκλητικά, να μην μας κάνουν να νιώθουμε άβολα στον εργασιακό χώρο, να είναι κομψά, να είναι δροσερά και να μην φαίνονται πρόχειρα.

    Τι φοράμε σε τέτοιες περιπτώσεις;
    Ποια ρούχα θα μας κάνουν να νιώθουμε άνετα και, παράλληλα, δεν θα μας ζεσταίνουν;

    Ας δούμε 5 κομμάτια που θεωρούνται απαραίτητα για το γυναικείο και καλοκαιρινό ντύσιμο γραφείου:

    1. Μακριά φούστα:
    Καθώς οι κοντές και μίνι φούστες μπορεί να μας κάνουν να μην νιώθουμε τόσο άνετα στη δουλειά και να μας δημιουργούν κάποιου είδους αμηχανία, οι μακριές και ανάλαφρες φούστες από καλοκαιρινά υφάσματα είναι ό,τι πρέπει. Μάλιστα, είναι δροσερές και συνδυάζονται με πολλά κομμάτια στο πάνω μέρος.
    φούστα

     

    2. Pencil φούστα:
    Ισχύει το ίδιο και με το παραπάνω. Είναι μια επιλογή που ταιριάζει απόλυτα στο γραφείο, αφού το μήκος της έχει συνδεθεί με το dress code της δουλειάς, ενώ παράλληλα διαθέτει μια αυστηρή κομψότητα. Μπορείτε να την επιλέξετε σε φλοράλ για να έχει καλοκαιρινή διάθεση ή σε κάποιο άλλο σχέδιο.
    φούστα

    3. Λευκό παντελόνι:
    Το χρώμα του είναι άκρως καλοκαιρινό και δεν θα σας ζεσταίνει όπως κάνει, για παράδειγμα, το μαύρο. Επίσης, μπορείτε να το επιλέξετε σε οποιαδήποτε γραμμή θέλετε και μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα, ενώ θα σας προσφέρει ένα σικ αποτέλεσμα.
    ρουχα

    4. Αμάνικα πουκάμισα:
    Ισχύει και για τις μπλούζες, καθώς το αμάνικο στυλ είναι μεταξύ της τιράντας (που δεν ενδείκνυται) και του κοντομάνικου (που ζεσταίνει πολύ το καλοκαίρι). Ειδικά ένα αμάνικο πουκάμισο μπορεί να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση και, ταυτόχρονα, να σας κάνει κομψή.
    πουκάμισο

    5. Πλατφόρμες:
    Η γόβα στιλέτο δεν ταιριάζει στο περιβάλλον της δουλειάς, ενώ μια πλατφόρμα είναι ό,τι πρέπει. Βέβαια, μπορείτε να φορέσετε και πέδιλο, αλλά αν θέλετε να δείχνετε λίγο πιο κομψή και να είστε, παράλληλα, άνετη, επιλέξτε μια πλατφόρμα σε απλό σχέδιο.
    παπούτσια



    ΣΧΟΛΙΑ