• LIFE&STYLE

    Υποτροφία στη μνήμη του αδελφού της, Τζιάνι Βερσάτσε, ανακοίνωσε η Ντονατέλα

    • NewsRoom
    Ντονατέλλα Βερσάτσε


    Τη χορήγηση υποτροφίας σε σπουδαστή της Σχολής Τεχνών και Ντιζάιν Σεντ Μάρτινς ( Central Saint Martins) στο Λονδίνο ανακοίνωσε η σχεδιάστρια μόδας, Ντονατέλα Βερσάτσε τιμώντας τη μνήμη του αδελφού της, ιδρυτή του οίκου Versace, Τζιάνι Βερσάτσε.

    “Είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώνουμε την υποτροφία Gianni Versace”, είπε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Σχολή Τεχνών και Ντιζάιν Σεν Μάρτινς, πλαισιωμένη από τον διευθυντή σπουδών, Φάμπιο Πίρας. “Είναι ένας φόρος τιμής στον αδερφό μου, Τζιάνι. Φέτος συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από τον θάνατό του και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τιμήσω τη μνήμη του από το να υποστηρίξω μελλοντικούς σχεδιαστές. Είναι πολύ σημαντικό για μένα” τόνισε.

    Με την υποτροφία θα δοθεί οικονομική στήριξη σε έναν σπουδαστή που θα ακολουθήσει τα βήματα απόφοιτων της Σχολής, όπως ο Κρίστοφερ Κέιν και ο Μάικλ Χάλπερν που τέθηκαν υπό την προστασία του οίκου Versace.

    Χθες βράδυ, η Ντονατέλα Βερσάτσε παρουσίασε τη σειρά Versus στο κτίριο του Κολεγίου. “Είμαι πάντα υπέρμαχος της υποστήριξης των νέων ταλέντων της βιομηχανίας και είναι χαρά μου να χορηγώ αυτήν την υποτροφία”, πρόσθεσε.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



    ΣΧΟΛΙΑ