ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη χορήγηση υποτροφίας σε σπουδαστή της Σχολής Τεχνών και Ντιζάιν Σεντ Μάρτινς ( Central Saint Martins) στο Λονδίνο ανακοίνωσε η σχεδιάστρια μόδας, Ντονατέλα Βερσάτσε τιμώντας τη μνήμη του αδελφού της, ιδρυτή του οίκου Versace, Τζιάνι Βερσάτσε.
“Είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώνουμε την υποτροφία Gianni Versace”, είπε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Σχολή Τεχνών και Ντιζάιν Σεν Μάρτινς, πλαισιωμένη από τον διευθυντή σπουδών, Φάμπιο Πίρας. “Είναι ένας φόρος τιμής στον αδερφό μου, Τζιάνι. Φέτος συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από τον θάνατό του και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τιμήσω τη μνήμη του από το να υποστηρίξω μελλοντικούς σχεδιαστές. Είναι πολύ σημαντικό για μένα” τόνισε.
Με την υποτροφία θα δοθεί οικονομική στήριξη σε έναν σπουδαστή που θα ακολουθήσει τα βήματα απόφοιτων της Σχολής, όπως ο Κρίστοφερ Κέιν και ο Μάικλ Χάλπερν που τέθηκαν υπό την προστασία του οίκου Versace.
Χθες βράδυ, η Ντονατέλα Βερσάτσε παρουσίασε τη σειρά Versus στο κτίριο του Κολεγίου. “Είμαι πάντα υπέρμαχος της υποστήριξης των νέων ταλέντων της βιομηχανίας και είναι χαρά μου να χορηγώ αυτήν την υποτροφία”, πρόσθεσε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυστραλία: Στη Γερουσία καλούνται οι επικεφαλής OpenAI και Anthropic μετά το «χακάρισμα» κυβερνητικού ιστότοπου
- Οίκοι αξιολόγησης: Η Ελλάδα αλλάζει αναπτυξιακό μοντέλο – Επενδύσεις και εξαγωγές ανεβάζουν την παραγωγικότητα
- Ο μοναδικός διάλογος της Άννας Βίσση με τον 17χρονο εαυτό της μέσω AI στο ΟΑΚΑ: «Ακόμη τραγουδάς;» (video)
- Επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στην Κυψέλη – «Θρασύδειλοι τραμπούκοι, νομίζουν θα μας φοβίσουν», λέει το κόμμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.