• LIFE&STYLE

    Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Ελισάβετ – «Αδικίες» και προβλέψεις (video)

    Survivor


    Στην εκπομπή Survivor: Πανόραμα, που βγήκε εκτάκτως σήμερα Σάββατο, παρουσίασε η Ελεονώρα Μελέτη τις πρώτες δηλώσεις της Ελισάβετ Αϊνατζόγλου μετά την αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο.

    https://youtu.be/3iko0J2hrNo

    Η πρώην παίκτρια των «Μαχητών», που τέθηκε πολλές φορές υποψήφια προς αποχώρηση, δήλωσε ότι, «Το γεγονός ότι έχω βρεθεί πολλές φορές υποψήφια στο παρελθόν ήταν κάτι που δεν το θεωρούσα δίκαιο. Τουλάχιστον δεν το θεωρούσα δίκαιο μέχρι τώρα που είχα αλλάξει τελείως σαν Ελισάβετ μέσα στο παιχνίδι».

    Η Ελισάβετ έδωσε τις δικές της προβλέψεις για τον τελικό νικητή του επάθλου των 100 χιλ. ευρώ, διαφωνώντας με την άποψη της Ειρήνης Παπαδοπούλου. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι, «Στην αρχή του παιχνιδιού πίστευα ότι νικητής θα είναι ο Μάριος. Στην πορεία του παιχνιδιού πιστεύω ότι παίζουν πολλά ρόλο. Οπότε νομίζω ότι νικητής του παιχνιδιού θα είναι ο Κωνσταντίνος».

    Η Ελεονώρα Μελέτη υποσχέθηκε στο φανατικό τηλεοπτικό κοινό ότι την επόμενη εβδομάδα καλεσμένοι της εκπομπής της θα είναι η Ελισάβετ μαζί με τον Ορέστη Τσανγκ, αλλά η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι προβλέψεις της Ειρήνης Παπαδοπούλου για τον μεγάλο νικητή του Survivor

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Xαστούκισε τον Βασάλο η Τουρκάλα πυγμάχος (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Πιστεύω και εγώ πως θα έπρεπε να παίξει το συγκεκριμένο επεισόδιο μία άλλη ημερομηνία» λέει ο Σάκης Τανιμανίδης



    ΣΧΟΛΙΑ