• LIFE&STYLE

    Survivor: Πρώην «Μαχητής» αποκαλύπτει τις δολοπλοκίες εναντίον του Αγγελόπουλου (video)

    • NewsRoom
    Survivor


    Αυτή τη φορά καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή Survivor: Πανόραμα ήταν ο πρώην «Μαχητής» Δημήτρης Πασχούλας και μίλησε για τη στρατηγική της ομάδας του σχετικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

    Ο Πασχούλας, που αποχώρησε οικειοθελώς από την αρχή του παιχνιδιού, έχει διαφορετική άποψη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και ουσιαστικά είναι ο μόνος που παραδέχεται τον πραγματικό λόγο που «χάρισαν» τον Ντάνο στους «Διασήμους».

    Όπως δήλωσε και ο ίδιος, «Όταν πήγαμε στην παραλία πρώτη μέρα, ο Γιώργος πήγε και κατέβαζε όλους τους φοίνικες, τα φύλλα για να κάνουμε την καλύβα. Δηλαδή, ούτε μια μέρα δεν έκατσε το παιδί μαζί μας. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν έρχεται μαζί μας».

    Στη συνέχεια έριξε την βόμβα αποκαλύπτοντας ότι σκοπός των «Μαχητών» ήταν, όχι μόνο να φύγει ο Αγγελόπουλος από την ομάδα τους, αλλά και από το Survivor.

    «Δεν ήταν ένα συγκεκριμένο άτομο, ήταν μια παρεούλα στην αρχή. Εγώ το εξέλαβα ότι το σκηνικό αυτό έγινε, επειδή ο Γιώργος ήταν δυνατός παίκτης, ήταν ο πιο δυνατός ίσως. Εντάξει, μετά εμφανίστηκε και ο Μάριος ότι είναι κι αυτός από τους πολύ δυνατούς. Για εμένα είναι οι δυο top αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι. Και είχαν ένα σκεπτικό ότι όποιος πάει στην ομάδα των Διασήμων πρώτη εβδομάδα, λογικά θα τον διώξουν οι Διάσημοι, οπότε τρως στον ανταγωνισμό τον δυνατό παίκτη. Είναι στρατηγική.»

    O Δημήτρης Πασχούλας, όπως εξήγησε, αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι, λόγω του εχθρικού κλίματος που επικρατούσε και της διαφωνίας του όσον αφορά τον τρόπο που οι «Μαχητές» λειτουργούσαν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: «Μας κυνηγούσε η παραγωγή γιατί…» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Απίστευτη «βόμβα» για τον Μάριο και τον τραυματισμό του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Η αποκάλυψη – βόμβα του Γιώργου Χρανιώτη στο νέο επεισόδιο, που θα προκαλέσει πανικό!



    ΣΧΟΛΙΑ