• LIFE&STYLE

    Survivor: Η παράνοια για τον Ντάνο, οι τρελαμένοι διαφημιστές και η κατάντια μιας κοινωνίας

    Survivor

    Από αριστερά: Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Γιώργος Αγγελόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος (Φωτογραφία: Survivor Greece)


    Την αντιλαμβάνομαι την παράνοια για το «Survivor», αλλά δεν την αντέχω, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν χτες το βράδυ στον ημιτελικό του reality, με τρεις μονομάχους στην τηλεοπτική αρένα και ένα σχεδόν αφιονισμένο πλήθος να παραληρεί.

    Δεν αντέχω το ότι σε μια χώρα που βιώνει μια βαθιά κρίση, 16χρονα κοριτσάκια ήταν εκστασιασμένα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, κάποια από αυτά σχεδόν σε παράνοια για να πάρουν ένα βλέμμα του.

    Δεν αντέχω να βλέπω 10χρονα αγοράκια με τα κινητά στο χέρι να συνωστίζονται για να φωτογραφήσουν από κοντά τους πρωταγωνιστές ενός reality, λες και είναι rock star.

    Σε μια βραδιά που ήταν «τραβηγμένη από τα μαλλιά» σε διάρκεια -ας όψονται τα νούμερα- έγιναν πολλά και διάφορα ευτράπελα, προκειμένου να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

    Μόνο που πολλοί δεν έμειναν.

    Το sitting όπως έμαθα ήταν της ταλαιπωρίας, με θέσεις να αλλάζουν συνέχεια -οι οικογένειες των φιναλίστ μετακινήθηκαν τρεις ή τέσσερις φορές- ενώ η έκπληξη ήρθε από τους εκπροσώπους των διαφημιστικών εταιριών.

    Survivor
    Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στον ημιτελικό του Survivor (Φωτογραφία: Survivor Greece)

     

    Ισχυρά στελέχη -πολλοί από αυτούς έδωσαν το παρόν οικογενειακώς- ούρλιαζαν για τον Ντάνο όταν βγήκε στην σκηνή, σαν παιδιά σε συναυλία της Ariana Grande.

    Την ίδια στιγμή το φαβορί του σημερινού τελικού, μάλλον έπαθε σοκ όταν βγήκε στην αρένα από τις επευφημίες και τις κραυγές κοριτσιών και γυναικών κυρίως.

    Οι άνθρωποι της ασφάλειας είχαν συνεχώς το άγχος μήπως χαθεί ο έλεγχος ενώ ο Τανιμανίδης προσπάθησε φιλότιμα να φέρει σε πέρας μια βραδιά που τράβηξε αδικαιολόγητα σε διάρκεια και έκανε κοιλιά.

    Κάτι πάντως που ουδόλως πτόησε ένα αδηφάγο για το συγκεκριμένο προϊόν τηλεοπτικό κοινό, να κολλήσει στην μικρή οθόνη του μέχρι πολύ αργά, για να μάθει τους δύο φιναλίστ.

    Λογικά σήμερα το βράδυ, το reality που διέλυσε προγράμματα και κανάλια φέτος θα κάνει ρεκόρ τηλεθέασης με τον τελικό ανάμεσα στον Μάριο και τον Ντάνο.

    Ο δεύτερος πάντως φυγαδεύτηκε από το πλατό με συνοδεία δέκα πέντε σωματοφυλάκων, προκειμένου να αποφύγει το πλήθος που ήθελε να τον αγγίξει.

    Σημείο και αυτό των καιρών που ζούμε…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στην Aίγινα με πολυτελές γιοτ ο Τούρκος παραγωγός του Survivor: Τα social media τον «πρόδωσαν»! 

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Αυτοί είναι οι δυο φιναλίστ του τελικού

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κωνσταντίνος Βασάλος: «Έπαθα πολιτισμικό σοκ μετά το Survivor!»



    ΣΧΟΛΙΑ