• Gossip

    Survivor: Η Ειρήνη Κολιδά απαντά – Γυρίζει ερωτική ταινία; (video)

    Ειρήνη Κολιδά


    Η Ειρήνη Κολιδά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor: Πανόραμα και μίλησε σοκαρισμένη για τις φήμες που τη θέλουν να είναι η επόμενη πρωταγωνίστρια σε… ερωτική ταινία.

    Στο Instagram κυκλοφόρησε μία σέλφι της πρώην «Μαχήτριας», η οποία αποχώρησε από το ριάλιτι μετά τον σοβαρό τραυματισμό της, με την πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Inna. Από εκείνη τη στιγμή, οργίασαν οι φήμες που θέλουν την personal trainer σε κάποια μελλοντική ταινία.

    Όπως εξήγησε η Ειρήνη, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και ούτε πρόκειται να γίνει. Η φωτογραφία τραβήχτηκε, όταν η ίδια βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου καλεσμένη ήταν και η Inna.

    Δείτε το βίντεο:

    «Το σίγουρο είναι ότι δεν ετοιμάζω “πονηρή” ταινία, που έχει βγει παραέξω ότι μπορεί να ετοιμάζω. Το είδα στο διαδίκτυο και πραγματικά σοκαρίστηκα με τον τρόπο σκέψης κάποιων ανθρώπων και με το πώς το μεγεθύνουν. Δεν ήρθα με καμία πονηρή διάθεση ούτε έχω καμία. Πήγα σε ένα γύρισμα στην εκπομπή του Αρναούτογλου και πριν από εμένα είχε γύρισμα μια κοπέλα που είναι πορνοστάρ. Όταν με είδε μου ζήτησε να βγάλουμε μια σέλφι, εγώ δεν αρνήθηκα και την επόμενη μέρα γράψανε ότι η Ειρήνη Κολιδά θα γυρίσει ταινία με την Inna», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ειρήνη Κολιδά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το έπαθλο επικοινωνίας αναμένεται «καυτό» – Η βόλτα των «Μαχητών» με τον Ρουβά (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ντάνος ήταν ο μόνος που «έκλεψε»; – Οι συνεχείς παραβιάσεις του μισθοφόρου (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέο επεισόδιο γεμάτο εντάσεις – Ποιος θα κερδίσει τον αγώνα επάθλου (video)



    ΣΧΟΛΙΑ