• LIFE&STYLE

    Survivor: Η απάντηση του Μάριου για το ρατσιστικό σχόλιο που έγραψε στο Facebook (video)

    • NewsRoom


    Αρνητικά ήταν τα σχόλια που δέχτηκε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης σχετικά με μία παλαιότερη ανάρτηση που έκανε στο Facebook για τους μετανάστες. Μετά το Survivor, ο Κύπριος δίνει τη δική του απάντηση στον κόσμο.

    «Μετά τον τελικό που πήραμε τα κινητά μας το είδα και με λυπεί πάρα πολύ. Θέλω να σου απαντήσω γι’ αυτό και να στο ξεκαθαρίσω γιατί είναι λεπτό το θέμα», είπε ο πρώην παίκτης στην Ελεονώρα Μέλετη.

    Δείτε το βίντεο:

    «Η ανάρτηση αυτή είναι πριν από έξι με επτά χρόνια. Δε θυμάμαι ακριβώς γιατί το είχα γράψει, είχε γίνει μια ιστορία για μια οικογένεια, και με είχε στενoχωρήσει πολύ, και πάνω στο θυμό και στην ένταση το έγραψα, κάτι το οποίο μετανιώνω. Είμαι ένας άνθρωπος που μεγαλώνοντας έχουν αλλάξει κάποια πράγματα για μένα στην πορεία σαν Μάριος. Το έχω αλλάξει στην πορεία της ζωής μου, και είμαι χαρούμενος, που το άλλαξα, γιατί δεν παίζουμε ποτέ με τον πόνο των ανθρώπων», δήλωσε ο Μάριος.

    Μάλιστα, τόνισε ότι θα διαγράψει την εν λόγω ανάρτηση, εφόσον πλέον δεν συμφωνεί με αυτό που είχε γράψει και, όπως δήλωσε, χαίρεται γι’ αυτό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η αποκάλυψη του Μάριου για την κατάστασή του μετά το τροχαίο (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι φωτογραφίες από το μεγάλο πάρτι μετά την λήξη του ριάλιτι (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πανικός στη Σκιάθο με τη νίκη του Ντάνου στο Survivor και τα «ντανοπιτάκια» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ