• LIFE&STYLE

    Σοκαρισμένος δηλώνει ο Quentin Tarantino για το σκάνδαλο με τον Harvey Weinstein

    • NewsRoom
    ταραντινο-γουαινσταιν


    Τη σιωπή του «έλυσε» ο Quentin Tarantino για το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον στενό του φίλο και συνεργάτη, παραγωγό του Χόλιγουντ και κατηγορούμενο για σεξουαλική παρενόχληση, Harvey Weinstein.

    Ο διάσημος σκηνοθέτης συγκλονισμένος έγραψε στο Twitter, για τον ισχυρό άνδρα του Χόλιγουντ, «Είμαι σοκαρισμένος με τις αποκαλύψεις για τον Harvey. Είναι καλός φίλος, όμως, αν είναι ένοχος, υπάρχουν θέματα που είναι αναπόφευκτα. Η ενοχή των ανδρών στη Γη θα αποφασιστεί από τη Δικαιοσύνη και εν τέλει -αν υπάρχει-, από τον Θεό. Πρέπει να ξεσηκωθούμε και να υποστηρίξουμε τα θύματα βίας, όπως τις γενναίες γυναίκες, που μίλησαν».

    https://twitter.com/qtarantino/status/918105649355124736

    https://twitter.com/qtarantino/status/918235033332338692

    https://twitter.com/qtarantino/status/918608165427654660

    Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Harvey Weinstein είχε παρενοχλήσει και βιάσει τουλάχιστον 15 γυναίκες ηθοποιούς στο ξεκίνημα της καριέρα τους, μεταξύ των οποίων η Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Rose McGowan, Cara Delevingne και Asia Argento.

    Ο Tarantino έχει γυρίσει σχεδόν όλες του τις ταινίες με τον Weinstein, ξεκινώντας από το «Pulp Fiction» το 1994 (με το τότε στούντιο του παραγωγού, τη Miramax). Η πιο πρόσφατη ταινία που γύρισε ο διάσημος σκηνοθέτης με την Weinstein Co. ήταν οι «Μισητοί Οκτώ» το 2015.

    Η ταινία «Τζάνγκο ο Τιμωρός» του Tarantino είναι η πιο κερδοφόρα ταινία της Weinstein Company, με έσοδα που ξεπερνούν τα 163 εκατ. δολάρια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς εμπλέκεται η Χίλαρι Κλίντον στο σκάνδαλο με τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον Λευκό Οίκο και η Περιστέρα Μπαζιάνα – Γιατί δε θα την υποδεχτεί η Μελάνια Τραμπ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το συγκλονιστικό κείμενο για τη Νανά Καραγιάννη και τη νευρική ανορεξία



    ΣΧΟΛΙΑ