• LIFE&STYLE

    Sofia Vergara: Γυμνή και άκρως αποκαλυπτική (pics)

    • NewsRoom

    Sofia Vergara


    Μία άκρως αποκαλυπτική και σέξι φωτογράφιση έκανε η Sofia Vergara για το γυναικείο περιοδικό Women’s Health. Η 45χρονη Κολομβιανή ηθοποιός πόζαρε στον φακό ολόγυμνη, καλύπτοντας το μπούστο της με τα χέρια της.

    Η εκρηκτική ηθοποιός που αποτελεί την απόλυτη φαντασίωση του ανδρικού πληθυσμού, όπως αποκάλυψε στην συνέντευξη που παραχώρησε, αν και διατηρείται σε άψογη φόρμα, θεωρεί την γυμναστική ένα μαρτύριο. Από την άλλη, μίλησε και για τις ανασφάλειες που έχει αποκτήσει, καθώς μεγαλώνει.

    βεργκάρα
    Sofia Vergara

    «Η γυμναστική είναι μαρτύριο για μένα»

    Είμαι σε κακή διάθεση δύο ώρες πριν κάνω γυμναστική, κατά τη διάρκεια της γυμναστικής και στο τέλος, αφού ξέρω ότι θα ξανακάνω γυμναστική. Δεν ξέρω αν είμαι δυνατή. Έχω κακά γόνατα και έχω λεπτό, ελαφρύ σκελετό. Μετά βίας κάνω ένα push up».

    Μάλιστα, παραδέχεται ότι θα ήθελε να είναι πιο αθλητικός τύπος, αλλά το «γιγαντιαίο στήθος της», δεν της το επιτρέπει.

    Βεργκάρα
    Sofia Vergara

    Οι ανασφάλειες της 45χρονης Sofia Vergara

    «Είμαι 45. Ακόμη και αν το θέλεις, σε αυτή τη φάση της ζωής σου, δεν μπορείς να είσαι τέλεια. Δεν είναι ότι μισείς το γεγονός ότι δεν μπορείς να είσαι τέλεια ή σε αναστατώνει, αλλά είναι μία πραγματικότητα. Αλλάζουμε. Το βλέπω και επάνω μου. Θέλω να φαίνομαι της ηλικίας μου, αλλά θέλω να φαίνομαι υπέροχη. Νομίζω ότι αν πάθεις εμμονή με το να φαίνεσαι νεότερη, θα τρελαθείς. Ο κόσμος λέει ότι μοιάζω με 20χρονη. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Το δέρμα μας είναι διαφορετικό!».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι εξωφρενικές αγορές 10 πλούσιων celebrities

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απόλυτη διαφήμιση για τα ελληνικά νησιά με video υπερπαραγωγή από την Shay Mitchell

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί θα πρέπει να αποφύγετε το σεξ μετά από καυγά;



    ΣΧΟΛΙΑ