• LIFE&STYLE

    Σιλβέστερ Σταλόνε: Αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης

    • NewsRoom
    Σιλβέστερ Σταλόνε

    Σιλβέστερ Σταλόνε


    Συνεχίζονται οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση κατά ηθοποιών και παραγωγών του Χόλιγουντ. Αυτή τη φορά διέρρευσε αστυνομική αναφορά από το 1986 που αποκαλύπτει ότι ο Σιλβέστερ Σταλόνε ανάγκασε μία 16χρονη να λάβει μέρος σε ερωτικό «τρίγωνο» σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας.

    Η εκπρόσωπος Τύπου του ηθοποιού, Μισέλ Μπέγκα διέψευσε το δημοσίευμα της DailyMail. Ο ηθοποιός αρνείται κατηγορηματικά ότι υποχρέωσε την τότε έφηβη κοπέλα να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

    Μάλιστα, η Μπέγκα χαρακτήρισε την καταγγελία «γελοία» ενώ παράλληλα συμπλήρωσε ότι «Κανένας δεν γνώριζε τίποτα γι’ αυτή την ιστορία μέχρι σήμερα, μεταξύ των οποίων και ο κ. Σταλόνε. Η αστυνομία ουδέποτε επικοινώνησε με τον ηθοποιό για το περιστατικό».

    Όπως ανέφερε η αστυνομική αναφορά, η νεαρή γυναίκα δεν προχώρησε σε μήνυση, επειδή ένιωθε «ντροπιασμένη» και φοβόταν.

    Ωστόσο, σύμφωνα με τον σωματοφύλακα του Σταλόνε, Μάικ ντε Λούκα, το «περιστατικό» φέρεται να έλαβε χώρα όταν ο ηθοποιός ήταν 40 ετών και βρέθηκε στην πόλη για τα γυρίσματα της ταινίας «Οver Τhe Top».

    Μάλιστα, η 16χρονη είχε καταγγείλει ότι ο ηθοποιός απείλησε πως θα της «σπάσει το κεφάλι», αν δεν κάνει ό,τι της λέει.

    Η Daily Mail ισχυρίζεται ότι επικοινώνησε με αστυνομικούς του Λας Βέγκας, οι οποίοι πιστοποίησαν την αυθεντικότητα της αναφοράς.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Με ποια παίκτρια του My Style Rocks «τα έσπασε» χθες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο Βαγγέλης Βαφείδης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Ειρήνη Κολιδά μας δείχνει τα καλλίγραμμα πόδια της (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ