• Gossip

    Το συγκινητικό μήνυμα της Μαρίας Μενούνος στη μητέρα της: «Τα καταφέραμε!»

    Μαρία Μενούνος


    Με ένα συγκινητικό μήνυμα, με αναφορά στις πρόσφατες μάχες για την υγεία που έδωσαν και οι δύο, η Μαρία Μενούνος ευχήθηκε στην μητέρα της, η οποία είχε τα γενέθλιά της.

    “Τα καταφέραμε” ήταν η πιο συγκινητική φράση της της Μαρίας που πριν λίγους μήνες υποβλήθηκε σε μια πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να της αφαιρεθεί όγκος από τον εγκέφαλο ο οποίος ευτυχώς ήταν καλοήθης! Ένα χρόνο πριν η μητέρα της πέρασε σχεδόν την ίδια ταλαιπωρία με τη διαφορά ότι εκείνη είχε να αντιμετωπίσει ένα καρκίνο, από τον οποίο βγήκε νικήτρια.

    Happy birthday to my beautiful mama! We made it!!! I love you so much. Thank you for being such a great example for me. Here’s to many many more!! ❤️?

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria menounos (@mariamenounos) στις

    Η Μαρία Μενούνος πέρασε πολλά όταν συνειδητοποίησε το πρόβλημά της λίγο μόνο καιρό μετά την περιπέτεια της μητέρας της. Ήδη ξεκίνησε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα με ελληνικά υγιεινά φαγητά!

    “Χρόνια πολλά στην όμορφη μητέρα μου! Τα καταφέραμε” έγραψε η Μαρία.”Σε αγαπώ πολύ. Σε ευχαριστώ που ήσουν ένα σπουδαίο παράδειγμα προς μίμηση για μένα”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έξω φρενών η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Alpha: «Μου κάνουν γυμνάσια»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Βάνα Μπάρμπα και o Θεόδωρος Πάγκαλος τα «έσπασαν» στα μπουζούκια (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ