• LIFE&STYLE

    Πέτρος Κωστόπουλος: Πώς σχολίασε τα δημοσιεύματα για την Ελένη Μενεγάκη και το σπίτι του (video)

    Ελένη Μενεγάκη


    Μια πρωτοφανή έκρηξη είχε στον αέρα της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια μίλησε με αυστηρό ύφος για να δημοσιεύματα που διάβασε και την ήθελαν να αγοράζει το σπίτι που έμειναν κάποτε ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού.

    Το θέμα προέκυψε μέσα από την πληροφορία που μετέδωσε στον αέρα της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ να στα Πω» ο Μαρίνος Βυθούλκας, ο οποίος μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου τηλεφωνικά στο «Αποκαλυπτικά» για το τι έχει συμβεί, εξηγώντας πως ο ίδιος δεν μίλησε για φωτογραφίες, αλλά ούτε και για αγορά του σπιτιού.

    Ελένη Μενεγάκη και Πέτρος Κωστόπουλος δένονται από μια οικογενειακή φιλία χρόνων και όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος ρωτήθηκε για το περιστατικό αρκέστηκε να αναφέρει πως όλο αυτό βασίζεται σε κιτρινισμούς και πως η Ελένη Μενεγάκη το διέψευσε:

    «Δεν με ενδιαφέρει να το συζητάω, η γυναίκα το διέψευσε. Αυτά είναι κιτρινισμοί του κερατά. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτά τα πράγματα. το θεωρώ disgusting που λένε στα εγγλέζικα.»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Το υπερπολυτελές φουσκωτό των 300.000 ευρώ με το οποίο πήγαν στην Αίγινα (pics)

     

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικές φωτό: Η Ελένη Μενεγάκη σε ρομαντική απόδραση στην Αίγινα με τον Ματέο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αγοράζει τη βίλα του Κωστόπουλου στη Φιλοθέη η Μενεγάκη (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ