• LIFE&STYLE

    Παύλος Βαρδινογιάννης: Τα μοναχικά ψώνια και η Bentley

    Παύλος Βαρδινογιάννης Τζίνα Αλιμόνου

    Παύλος Βαρδινογιάννης-Τζίνα Αλιμόνου


    Με αρκετά άσπρα μαλλιά να στολίζουν την κόμη του κεφαλιού του ο 50αρης που βγήκε εκείνη την ημέρα από την Bentley Continental, φαινόταν να είναι σε καλή διάθεση. Κάτι που αντιλήφθηκαν όσοι αναγνώρισαν έξω από το σούπερ μάρκετ «Θανόπουλος» στη Νέα Ερυθραία τον κ. Παύλο Βαρδινογιάννη, ο οποίος εισήλθε μόνος του για ψώνια, αφήνοντας δύο άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας να τον περιμένουν απ’ έξω.

    Κίνηση που δεν συνηθίζεται συχνά στους εδώ κύκλους της υψηλής κοινωνίας, όπου τα ψώνια ανατίθενται συνήθως στο υπηρετικό προσωπικό, εν αντιθέσει με την mentalité κάποιων Eλλήνων ισχυρών του χρήματος που μένουν στο εξωτερικό.

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα -ειδικά όταν ήταν σχεδόν άγνωστος στο ευρύ κοινό- είναι αυτό του κ. Σπύρου Λάτση, ο οποίος πήγαινε συχνά να ψωνίσει στο σούπερ μάρκετ που βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από την κατοικία του στην Ελβετία.

    Κάπως έτσι ο κ. Παύλος Βαρδινογιάννης μπήκε στο σούπερ μάρκετ που λατρεύουν τα βόρεια προάστια και άρχισε να κάνει βόλτες, κρατώντας ένα καλάθι, στο οποίο άρχισε να τοποθετεί διάφορα προϊόντα.

    Συναντήθηκε μάλιστα με φίλο του από την Κηφισιά με τον οποίο είχε ολιγόλεπτη συζήτηση, πριν συνεχίσει τα ψώνια του φορτώνοντας το καλάθι του με διάφορα σνακ.

    Αυτοί που τον γνωρίζουν καλά, λένε ότι αντιμετωπίζει με την δέουσα ψυχραιμία το διαζύγιό του από την Τζίνα Αλιμόνου, και μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής κάθε μήνα.

    Όταν έρχεται μένει μαζί με την σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά τους σε κατοικία των βορείων προαστίων για επτά έως δέκα ημέρες, ενώ εθεάθη προ ημερών μαζί της σε γνωστή ψαροταβέρνα.

    Το βάρος του επικεντρώνεται στην εταιρία Ypsilon που έχει τα γραφεία της στο Μαρούσι και στην οποία μεταβαίνει καθημερινά, ενώ περνάει και πολλές ώρες με τα παιδιά του στο σπίτι.

    Δεν βγαίνει πολύ συχνά και αν το κάνει θα είναι για να συναντήσει από κοντά κολλητούς του όπως τον Γιάννη Σαραντόπουλο, με τον οποίο διατηρεί επί χρόνια στενότατη φιλική σχέση.

    Μια σχέση που άντεξε στον χρόνο, εν αντιθέσει με τον γάμο του, ο οποίος μετά από έντεκα χρόνια τελειώνει όσο ηχηρά ξεκίνησε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θωμάς Λιακουνάκος: Κυκλοφορεί ανάμεσά μας χωρίς βραχιόλι!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανδρέας Παναγιώτου: Πώς έχασε 20.000.000 λίρες πουλώντας το ακριβότερο σπίτι του Λονδίνου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σπύρος Νιάρχος: Χώρισε με την Ιζαμπέλ Μπίσερ



    ΣΧΟΛΙΑ