• Gossip

    Πάνος Αργιανίδης: «Ο Χανταμπάκης θα πρέπει να εκμεταλλευτεί άψογα την κακή του πλευρά» (video)

    Πάνος Αργιανίδης

    O Πάνος Αργιανίδης


    Ο Πάνος Αργιανίδης μίλησε για το Survivor στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα». Ο μάνατζερ ράγκμπι εξέφρασε την άποψή του για κάποιους από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

    Ο πολυσυζητημένος μάνατζερ ράγκμπι δήλωσε για τον Ορέστη, «Ο Τσανγκ επειδή είναι έξυπνος θα αποκτήσει τη δημοσιότητα που θέλει, είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, ένα πολύ εργατικό παιδί, οι άλλοι όταν θα βγουν δε θα υπάρχουν εκπομπές να βγουν να τα πουν».

    Αναφορικά με τον Γιάννη Σπαλιάρα είπε ότι, «Ο Σπαλιάρας είναι ένα παιδί της τηλεόρασης, που ξέρει πολύ καλά πώς να σκέφτεται και να λειτουργεί σε αυτή. Είναι αυθόρμητος, αλλά λειτουργεί με στρατηγική».

    Όσο για τον Στέλιο Χανταμπάκη δήλωσε, «Τον Χανταμπάκη τον συμπαθώ. Είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, και τώρα θα πρέπει να εκμεταλλευτεί άψογα την κακή πλευρά που έβγαλε στο παιχνίδι… Το να μπει στη διαδικασία να αλλάξει αυτό το προφίλ, δεν αξίζει».

    Τέλος, για τον Γιώργο Αγγελόπουλο υποστήριξε πως, «Ο Ντάνος είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας, είναι δύσκολα προσεγγίσιμος, αλλά δεν είναι κακό παιδί».

    Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Πάνος μίλησε για ένα περιστατικό με γουρούνια που εμφανίστηκαν ξαφνικά στην καλύβα τους, όμως δεν επιτρεπόταν να τα πιάσουν. Όπως επανέλαβε, «αυτό με τα γουρούνια δε θα το δείτε ποτέ στις οθόνες σας, εγώ έχασα 20 κιλά σχεδόν, πηγαίναμε στα αγωνίσματα και βλέπαμε τους άλλους να τρέχουν σαν τρελοί».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δείτε την Ειρήνη Παπαδοπούλου να γυμνάζεται και να βλέπει Survivor! (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Χανταμπάκης αναπολεί το Survivor (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το Twitter «αποκαθήλωσε» τον Ντάνο (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ