• Gossip

    Ορέστης Τσανγκ: «Δε θα έκανα ποτέ παρέα με τον συγκεκριμένο εκτός Survivor»


    Ο Ορέστης Τσανγκ έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφασή του να λάβει μέρος στο Survivor, τα κριτήρια με τα οποία ψήφιζε και με ποιον παίκτη δε θα έκανε παρέα εκτός παιχνιδιού.

    «’Ηταν μια μέρα μετά την Πρωτοχρονιά του 2017, όταν γύρισα στο σπίτι μου και είδα στο ΣΚΑΪ το τρέιλερ για το Survivor. Ήταν ένα παιδικό μου όνειρο να συμμετάσχω και έπειτα από παρότρυνση της μικρής που αδελφής, της Μαρίας, συμπλήρωσα ηλεκτρονικά το έντυπο συμμετοχής. Ύστερα από λίγες μέρες, η εταιρεία παραγωγής επικοινώνησε μαζί μου και πήγα στο πρώτο casting», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Oρέστης Τσανγκ.

    Όσον αφορά τη στρατηγική την οποία ακολουθούσε δήλωσε ότι, «Η δική μου στρατηγική ήταν πάντα υπέρ της ομάδας. Από την αρχή του παιχνιδιού είχα ένα συγκεκριμένο τρόπο σκέψης. Πάντα ψήφιζα με ένα ποσοστό 60% την απόδοση στα αγωνίσματα, ένα 25% τη συμπάθεια και ένα 15% τη συμβίωση στη παραλία».

    Τέλος, ο Ορέστης αποκαλύπτει ότι, «Κάποια στιγμή παρατήρησα πως ο Κώστας ο μισθοφόρος με ψήφισε γιατί απλά δεν με συμπαθούσε. Τον ψήφισα και εγώ και ήταν η μόνη φορά που πήγα σε ψηφοφορία με διαφορετικά κριτήρια από αυτά που σου είπα. Με τον Κώστα, ενώ ήμασταν στην ίδια ομάδα, αισθάνομαι πως δεν είχαμε κοινό συμφέρον και είναι ένα άτομο με το οποίο δεν θα έκανα παρέα εκτός παιχνιδιού».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το συρτάκι του Ντάνου! (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος ελληνοτουρκικός έρωτας στο Survivor! (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απόστολος Γκλέτσος: «Αν γινόταν Survivor με πολιτικούς, θα πήγαινα» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ