ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης μίλησε για τη γνωριμία του με τον πρώην παίκτη του Survivor, Ορέστη Τσανγκ με τον οποίο είχε φωτογραφηθεί μαζί μπροστά από τον Τύμβο του Μαραθώνα.
«Ο Τσανγκ είχε έρθει, αφιλοκερδώς, στην αφή της φλόγας του Μαραθωνίου, στον τύμβο, για να κάνει μετάφραση στους Κινέζους αυτά που λέγαμε. Από εκεί τον ξέρω!», είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Μαραθώνα.
Ο Τσανγκ, εκτός από τις επιχειρήσεις που διοικεί, εργάζεται και ως μεταφραστής της κινέζικης γλώσσας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός στο Twitter με την υποψήφια Βαλαβάνη – Έγινε πράξη η επιθυμία του κόσμου (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Κολιδά: Ακόμα μια «καυτή» φωτογραφία που έριξε το Instagram (pic)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαίρη Τσώνη: Το σπαρακτικό αντίο της Βασιλικής Τρουφάκου – Τι έγραψε στο facebook
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νεκρός άνδρας στη Νέα Μάκρη από την κακοκαιρία Erminio: Δύσκολες οι επόμενες ώρες – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλειστοί δρόμοι στην Αττική
- Διάγγελμα Τραμπ: Ο πόλεμος στο Ιράν θα συνεχιστεί μέχρι να επιτευχθούν οι στόχοι μας – Εκτόξευση πάνω από 4% του Βrent, στα 106 δολ. το βαρέλι
- Αποκάλυψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Mononews: Τέλος τα προϊόντα κάνναβης από περίπτερα και αυτόματους πωλητές
- Ζημίες 120 εκατ. ευρώ και σοβαρός κίνδυνος για το μοντέλο της Τότεναμ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.