• LIFE&STYLE

    Ο απόλυτος έρωτας: Όταν ο 15χρονος Μακρόν φίλησε την 40χρονη καθηγήτριά του (video)

    • NewsRoom
    μακρόν


    Ο υποψήφιος και όπως όλα δείχνουν, μελλοντικός πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν γνώρισε τη σύζυγό του στο σχολείο. Ακούγεται ρομαντικό, όμως, το σοκαριστικό είναι ότι δεν ήταν συμμαθήτριά του, αλλά καθηγήτριά του!

    Ο 15χρονος τότε, Μακρόν, ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα την 40χρονη και κατά 25 χρόνια μεγαλύτερή του, καθηγήτρια Μπριζίτ Τρονιέ που είχε αναλάβει το μάθημα υποκριτικής στο ιδιωτικό σχολείο που φοιτούσε.

    Μακρόν

    Μάλιστα, τα γαλλικά μέσα ανακάλυψαν φωτογραφίες από τον Μάιο του 1993 με τον Μακρόν να φιλάει την Τρονιέ σε θεατρική μαθητική παράσταση. Ο έρωτάς τους ήταν τόσο μεγάλος που η 40χρονη χώρισε τον σύζυγό της, με τον οποίο έχει τρία παιδιά και όπως φαίνεται θα γίνει κυρία Προέδρου.

    μακρόν

    Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 1997, ενώ στο παρελθόν η Τρονιέ σε μία συνέντευξη άφησε να εννοηθεί ότι ο άνδρας της είναι καλός στο κρεβάτι.

    μακρόν

    Όταν ρωτήθηκε η Τρονιέ για το αν ο Μακρόν είναι καλός πολιτικός, η ίδια δήλωσε πως δεν έχει βρει κάποιον τομέα στον οποίο δεν είναι καλός…

    μακρόν

    Σημειώνεται ότι ο δεύτερος γύρος των κρίσιμων γαλλικών εκλογών θα διεξαχθεί στις 7 Μαΐου με τον Μακρόν και την Λεπέν να μάχονται για τη θέση της προεδρίας.

    φιλι μακρόν

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Ποια η «σχέση» της Ελισάβετ των «Μαχητών» με την εταιρεία του Δημήτρη Σειρηνάκη (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη τύχη για συνταξιούχο στη Β. Ελλάδα: Κέρδισε 100,000 με 10 ευρώ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μακρόν και Λεπέν: Οι αντικρουόμενες θέσεις τους -Τι λένε στα προγράμματά τους



    ΣΧΟΛΙΑ