• LIFE&STYLE

    Νοτιαφρικάνος εκατομμυριούχος αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 23ο όροφο, όπως ο σύντροφός του

    • NewsRoom
    Χένρι Μπάντενχορστ


    Απρόσμενο τέλος έδωσε στη ζωή του ο  Νοτιοαφρικανός εκατομμυριούχος συνιδρυτής του site γνωριμιών για ομοφυλόφιλους και  bisexual άνδρες, Gayradar, Χένρι Μπάντενχορστ.

    Όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, ο Χένρι Μπάντενχορστ έπεσε στο κενό από τον 23ο όροφο του ξενοδοχείου Michelangelo Towers, στο Γιοχάνεσμπουργκ. Η αστυνομία θεωρεί την «βουτιά θανάτου» ως καθαρή αυτοκτονία, καθώς, σύμφωνα με τους φίλους του, ο Μπάντενχορστ υπέφερε από βαθιά κατάθλιψη.

    Η αυτοκτονία του επιχειρηματία συνέβη 10 χρόνια μετά τον θάνατο, με παρόμοιο τρόπο, του συνεργάτη και συντρόφου του, Γκάρι Φρις, στο νότιο Λονδίνο. Ο Φριτς είχε πέσει από το μπαλκόνι του 8ου ορόφου αφού είχε πάρει ναρκωτικά.

    Η Κουτάλι Ζόντο είδε τη φριχτή εικόνα του Μπάντενχορστ να προσγειώνεται σε αυτοκίνητο ενώ ο σοφέρ βρισκόταν στο τιμόνι. «Άκουσα τον δυνατό θόρυβο. Ήταν από την πρόσκρουσή του πάνω στο αυτοκίνητο. Ήταν φριχτή εικόνα. Υπήρχαν σπασμένα γυαλιά και αίματα. Το ασθενοφόρο και η αστυνομία ήρθαν λίγο αργότερα και απέκλεισαν την περιοχή», αναφέρεται στον Independent.



    ΣΧΟΛΙΑ